Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4119)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(4119)
    • 5 Star(3856)
    • 4 Star(209)
    • 3 Star(34)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    2 szt. zasilane bateriami AAA, głównie do celów instrumentalnych. Kształt głowy jest dobry, szkoda, że LED nie został dodany do głowy do oświetlenia. Próbowałem dwóch rodzajów śrubokrętów noname, łatwo było go włożyć do głowy. Niestety, bateria AA nie działa tak długo, jest trochę żarłoczna. Mogę raz włożyć baterię Lionową, w zasadzie opracowany jest już bez baterii z tej ustawionej głowicy LED.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Testowałem na RC.. Chociaż brakuje mu trochę mocy.. To wciąż może wykonać zadanie. Jest z torbą do noszenia i przybył wcześniej niż przewidywano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Nie jest tak dobry jak bardzo ładny akumulator, ale jest tani i ma prawie 1f jakości, więc polecam. Dostałem go w tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobry produkt, bardzo dobrze wykończony, nie przynosi baterii, dobre działanie i dobry moment obrotowy, dla bardzo szczelnych śrub wymaga ręcznej pomocy, ale ogólnie do prac dobrze zachowuje się bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetna jakość za tę cenę. Bardzo ładne opakowanie. Bardzo przydatne do naprawy mojego laptopa i komputera. Byłoby miło, gdyby miał również oświetlenie LED, ale nie mogę narzekać na tę cenę. Zalecane 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo praktyczne, lekkie narzędzie z gamą bitów idealne do obsługi małego sprzętu. Ma dobre wykończenia i wygląda bardzo solidnie bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Naprawdę ładny profesjonalny śrubokręt, bita, które są w cenie wydają się ok, również poręczna torba do przenoszenia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, delicery w zaledwie kilka dni i ładnie zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Ενθουσιάστηκα με τη συσκευασία του. Συμπεριλαμβάνονται όλα, ακόμα και μία κομψή θήκη. Μόνο οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Co za wspaniały zestaw, pięknie zapakowany i przybył w odpowiednim czasie. Użyłem torx do naprawy laptopa i był tak łatwy w użyciu Jakość nie ma sobie równych. Wygląda pięknie. Bardzo silny i wytrzymały jak na swój rozmiar. Niesamowity koszt i będzie moim numerem 1 do zawiłej pracy. Wybrałem ten model, a nie ten, który jest ładowany. Używam 1,5v litu do ładowania. Jak można wymienić, kiedy trzeba. Genialny zestaw i nie może zarzucić jakości czy użytkowania, jest idealny. I ma piękną, dwuczęściową walizkę do przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Ładny w dłoni, trochę zapakowany jak na to, co to jest, 5 pudełek i plastikowy rękaw na trzy części. Za mało mocy na małą śrubę drewnianą, ale sprawdzi się w montażu i demontażu elementów i urządzeń. Podstawowy wybór bitów z nowym i łatwym w użyciu uchwytem. Sugeruję, żeby zmniejszyć opakowanie i może dodać blokadę przełącznika, aby zapobiec przypadkowej aktywacji. Instrukcje mówią, żeby nie wkładać go do torby, a potem ci ją dostarczą?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 211
    • Ft10 223
    • Ft10 578
    • Ft11 283
    • Ft3 524
    • Ft18 337
    • Ft10 477
    • Ft13 399
    • Ft12 340
    • Ft14 043
    • Ft10 990
    • Ft10 990
    • Ft24 685
    • Ft12 211
    • Ft10 379
    • Ft10 898
    • Ft14 654
    • Ft6 104