Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4286)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(4286)
    • 5 Star(4004)
    • 4 Star(221)
    • 3 Star(36)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    2 szt. zasilane bateriami AAA, głównie do celów instrumentalnych. Kształt głowy jest dobry, szkoda, że LED nie został dodany do głowy do oświetlenia. Próbowałem dwóch rodzajów śrubokrętów noname, łatwo było go włożyć do głowy. Niestety, bateria AA nie działa tak długo, jest trochę żarłoczna. Mogę raz włożyć baterię Lionową, w zasadzie opracowany jest już bez baterii z tej ustawionej głowicy LED.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Podoba mi się, ale to był błąd, przycisk się zaciął, więc będzie tylko 4 Ocena ogólna ⁇ Wysyłka i przelewy Wykonanie: | Użytkowanie i inne: Wydajność: Bardzo dobra, ściska baterie, a moc regulacji jest odpowiednia do stosowania w materiałach technologicznych, więc nie będziesz miał problemów z regulacją lub usunięciem. Zastosowanie i inne: W tym szczególe, kiedy wszystko idzie dobrze, masz moc i siłę, aby to zrobić. Ale kiedy wkręcasz, dostosuj śruby, ponieważ przycisk pozostaje zablokowany, a kiedy dotrzesz do przystanku nie odłącza się, (Myślałem, że to się wyda, ale tak się nie stało). Z drugiej strony detale przenośnika i jego opakowania są najlepsze, naprawdę lubię wykończenie w ogóle. Wysyłka i przelewy: wszystko, co dobre, szybko i na czas. Ogólnie: wszystko z 10 punktów z wyjątkiem przycisku, który pozostaje zablokowany i nie wyłącza się, gdy osiągnie szczyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Towary zostały dostarczone bardzo szybko w porównaniu do innych towarów. Dobrze i bezpiecznie zapakowane. Poszczególne części śrubokrętu elektrycznego są pakowane oddzielnie. Bardzo ładne i czyste przetwarzanie. Polecam produkt do zakupu. Używam go w modelingu i małej elektronice i jestem w pełni zadowolony. Dwie baterie AAA nie są dołączone. W ciągu najbliższych dni znajdą inny sposób, by znaleźć inny. Dobra robota, dobra robota. Poszczególni członkowie innych kierowców są bardzo ważni. Wsparcie techniczne i profesjonalne wykonanie. Nie dbam o produkt dla nikogo. Używam go w modelingu i modelach i jestem pewien, że tak będzie. Dwa zespoły AAA nie są dostępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Testowałem na RC.. Chociaż brakuje mu trochę mocy.. To wciąż może wykonać zadanie. Jest z torbą do noszenia i przybył wcześniej niż przewidywano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Nie jest tak dobry jak bardzo ładny akumulator, ale jest tani i ma prawie 1f jakości, więc polecam. Dostałem go w tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobry produkt, bardzo dobrze wykończony, nie przynosi baterii, dobre działanie i dobry moment obrotowy, dla bardzo szczelnych śrub wymaga ręcznej pomocy, ale ogólnie do prac dobrze zachowuje się bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetna jakość za tę cenę. Bardzo ładne opakowanie. Bardzo przydatne do naprawy mojego laptopa i komputera. Byłoby miło, gdyby miał również oświetlenie LED, ale nie mogę narzekać na tę cenę. Zalecane 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Całkiem zgrabne opakowanie.. Śrubokręt działa z dwoma bateriami AAA i ma również magnetyczny koniec. Bardzo poręczny, bardzo wszechstronny..Wysoce zalecany w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Tak, robi to, co jest napisane w opisie. Posiada odpowiedni moment obrotowy do odkręcania małych elementów, a następnie przykręcania z powrotem za pomocą dobrej, mocnej i łatwej siły. Może jakaś guma na zewnętrznej obudowie sprawi, że będzie jeszcze łatwiej i wygodniej w dłuższym użyciu. Jestem naprawdę zadowolony z tego małego narzędzia i polecam go wszystkim, którzy mają kontakt z precyzyjną i wrażliwą elektroniką, pro lub DIY hobbystów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Naprawdę ładny profesjonalny śrubokręt, bita, które są w cenie wydają się ok, również poręczna torba do przenoszenia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, delicery w zaledwie kilka dni i ładnie zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 965
    • Ft11 614
    • Ft9 955
    • Ft3 831
    • Ft6 635
    • Ft20 228
    • Ft5 308
    • Ft18 319
    • Ft16 029
    • Ft9 623
    • Ft9 955
    • Ft10 287
    • Ft3 980
    • Ft4 644
    • Ft9 955
    • Ft8 959
    • Ft26 834
    • Ft9 623