Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7663)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(7663)
    • 5 Star(7371)
    • 4 Star(271)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Byłem bardzo zdenerwowany, kiedy dostałem pudełko po 20 dniach i otworzyłem je po dezynfekcji. Naprawdę doceniam producenta, skoro Wowstick sprawia, że moje życie jest przyjemne. Jestem starym emerytem i od czasu do czasu męczące jest mi kręcenie / odkręcenie wielu małych śrubek. Więc, w czasach zagrożenia wirusem tej mroźnej zimy, ten mały Wołstick wydaje się być moim najbliższym przyjacielem. Zamierzam spalić testy w niedalekiej przyszłości, oczywiście. Chciałbym poinformować producenta: Niestety, wśród tych 56 bitów zawartych w tym pudełku nie mogłem znaleźć tego, który byłby niezbędny do otwarcia mojego adaptera Gsm. Można zobaczyć ten adapter w załączonym procesie. Mam nadzieję, że ta część miała miejsce w tubach, co uczyni mnie szczęśliwszym. Dzięki W dniu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Great battery powered screwdriver so far after a couple of uses. A good deal with all the accessories. Could do with more power, but should be enough for the most jobs. You can use it as a regular screwdriver for the final tightening. One of the case magnets was not glued in properly. Fast delivery.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Otrzymałem produkt, bardzo dobrze zapakowany, 37 dni po zakupie. Wszystkie elementy z zestawu były dobre i śruba działa naprawdę dobrze. Dla tych, którzy zajmują się utrzymaniem komórek jest wielka prośba. Dla tych, którzy robią konserwację na laptopach, polecam zachować trochę ostrożności, ponieważ narzędzie nie ma tak dużo momentu obrotowego, aby rozluźnić śruby zbyt ciasno. Krótko mówiąc, świetny zestaw, stylowy i to daje klientowi świetny wizerunek profesjonalisty, który go używa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ładny mały i praktyczny śrubokręt z ogromnymi akcesoriami. Zestaw jest dobrze zapakowany w bardzo szlachetne zniszczenia. Wygląda prawie jak telefon komórkowy itp. Jakość śrubokrętu jest bardzo dobra, i wystarczająco mocowań do różnego rodzaju zastosowań są również zawarte. Sprawa jest niestety bardzo tanio utrzymana, ale spełnia swój cel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    W rezultacie, Wowstick 1F jest dość przemyślany i wygodny dla prawie wszystkich zadań związanych z elektroniką śrubokrętową lub administratorem systemu. Oczywiście nie oznacza to pracy przenośnika, dla której śrubokręt jest słaby, ale powtarzające się zadania. Coś jak narzędzie statusu, które wygląda spektakularnie, ale nie przyzwyczaja się do wielu. To właśnie z tej strony ja, moi koledzy i znajomi oceniamy to i dlatego jest to interesujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Zachwycone, bardzo dobra prezentacja i zapakowane, można poczuć jakość. Od momentu otwarcia opakowania można zauważyć, że wszystko jest premiun. Jest to elektryczny śrubokręt do małych rzeczy z małym momentem obrotowym; komputery przenośne, na przykład, ułatwiają i szybciej pracują. Posiada również wiele wskazówek dla każdego typu śruby. Zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zamówiony 26 czerwca, a otrzymany 27 lipca, zajęło miesiąc dotarcie do Piura Peru. Dobrze zapakowane i doskonała prezentacja, jakość materiałów jest dobra. Głowica śrubokręta ma mały ruch, który sprawia wrażenie, że jest luźna, ale działa; kabel do ładowania jest micro USB i dobrze pasuje. Kosztował 34 dolary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo dobry elektryczny śrubokręt! Świetny oszczędność czasu i poprawa jakości życia, jeśli pracujesz na elektronice lub cokolwiek innego z wieloma małymi śrubami. Ma bardzo szczupły profil i jest wygodny w trzymaniu. Operacja jest łatwa, ponieważ posiada tylko dwa przyciski; jeden do pracy zgodnie z ruchem wskazówek zegara i w przeciwnym kierunku. Nie ma zbyt dużego momentu obrotowego i potrzebuje pomocy, jeśli chodzi o odkręcenie ciasnych śrub, ale najlepsze jest to, że głowa zamyka się na miejscu i może być obracana jak zwykły śrubokręt! Używam tego, by rozluźnić te twarde śruby, a potem nacisnąć przycisk, żeby pozwolił mu wykonać resztę pracy. Możesz również użyć go do ręcznego dokręcania śrub, jeśli chcesz, aby były ekstra przytulne. Zestaw zawiera 51 bitów, które będą obsługiwały nowoczesną elektronikę, bardzo ciężką podstawę, niepoślizgową, do odpoczynku śrubokręta, matę magnetyzatora/demagnetyzatora, kabel do ładowania, I mały otwieracz i przyssawka do otwierania telefonów do naprawy. Osobiście użyłbym większej przyssawki, ale to by się udało. To dodatkowy kawałek, którego się nie spodziewałem. Śrubokręt ma kilka jasnych diod w głowie, które pomagają oświetlić twój obszar pracy. Włączają się po naciśnięciu jednego z przycisków napędowych i pomagają oświetlić obszar roboczy. Całkiem wygodne! Jedyną rzeczą, która mogłaby być lepsza w tym przypadku, byłoby posiadanie przełącznika. Ponieważ zapala się tylko po naciśnięciu jednego z przycisków napędowych, nie możesz wcześniej oświetlić obszaru, jeśli masz problem z sprawdzeniem, gdzie śruba musi się udać. Jeśli jednak użyjesz załączonego magnetizera i magnetyzujesz końcówkę, której używasz, dobrze przytrzyma śrubę w miejscu, podczas gdy użyjesz przycisków, aby zobaczyć, gdzie śruba musi trafić. W sumie, doskonały śrubokręt. Jest dość wyceniony i jest świetnym rozwiązaniem. Mój brat musiał sobie taki załatwić po wypróbowaniu mojego! Nie używam ręcznego śrubokręta po tym. Bateria działa przez długi czas i trwa tylko około 2 godzin, aby naładować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Chave de excelente qualidade e acabamento mas, o torque é baixo dependendo da aplicação principalmente para retirar alguns parafusos de um notebook por exemplo. Como ponto negativo menciono a case que só comporta a chave e um jogo de bits somente, o ideal seria comportar a chave e todos os três jogos de bits. O tapete magnético é essencial pois não deixa perder parafusos. Para manutenção de celulares, que é meu caso, é perfeita e vem com todos acessórios necessários Ótimo custo benefício e altamente recomendável. A entrega foi muito rápida para o Brasil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,619
    • Ft10,256
    • Ft5,127
    • Ft14,360
    • Ft15,044
    • Ft5,469
    • Ft11,966
    • Ft5,469
    • Ft10,256
    • Ft15,852
    • Ft13,054
    • Ft13,676
    • Ft7,303
    • Ft11,624
    • Ft5,593
    • Ft15,386
    • Ft13,987
    • Ft1,365