Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8014)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(8014)
    • 5 Star(7704)
    • 4 Star(283)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Byłem bardzo zdenerwowany, kiedy dostałem pudełko po 20 dniach i otworzyłem je po dezynfekcji. Naprawdę doceniam producenta, skoro Wowstick sprawia, że moje życie jest przyjemne. Jestem starym emerytem i od czasu do czasu męczące jest mi kręcenie / odkręcenie wielu małych śrubek. Więc, w czasach zagrożenia wirusem tej mroźnej zimy, ten mały Wołstick wydaje się być moim najbliższym przyjacielem. Zamierzam spalić testy w niedalekiej przyszłości, oczywiście. Chciałbym poinformować producenta: Niestety, wśród tych 56 bitów zawartych w tym pudełku nie mogłem znaleźć tego, który byłby niezbędny do otwarcia mojego adaptera Gsm. Można zobaczyć ten adapter w załączonym procesie. Mam nadzieję, że ta część miała miejsce w tubach, co uczyni mnie szczęśliwszym. Dzięki W dniu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Produkt jest niesamowity & szczerze polecam. Mój problem jest taki sam jak z 90% produktów I ale z tej strony. Gdy podążają za postępem, & są wysyłane do „zakładu sortowania" w Sydney bardzo szybko (zbyt szybko w niektórych zamówieniach) następnie zostają tam przez większość szacowanego czasu dostawy, a następnie przybywa w ostatnim szacowanym dniu dostawy lub późnym.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Great battery powered screwdriver so far after a couple of uses. A good deal with all the accessories. Could do with more power, but should be enough for the most jobs. You can use it as a regular screwdriver for the final tightening. One of the case magnets was not glued in properly. Fast delivery.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Otrzymałem produkt, bardzo dobrze zapakowany, 37 dni po zakupie. Wszystkie elementy z zestawu były dobre i śruba działa naprawdę dobrze. Dla tych, którzy zajmują się utrzymaniem komórek jest wielka prośba. Dla tych, którzy robią konserwację na laptopach, polecam zachować trochę ostrożności, ponieważ narzędzie nie ma tak dużo momentu obrotowego, aby rozluźnić śruby zbyt ciasno. Krótko mówiąc, świetny zestaw, stylowy i to daje klientowi świetny wizerunek profesjonalisty, który go używa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ładny mały i praktyczny śrubokręt z ogromnymi akcesoriami. Zestaw jest dobrze zapakowany w bardzo szlachetne zniszczenia. Wygląda prawie jak telefon komórkowy itp. Jakość śrubokrętu jest bardzo dobra, i wystarczająco mocowań do różnego rodzaju zastosowań są również zawarte. Sprawa jest niestety bardzo tanio utrzymana, ale spełnia swój cel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    W rezultacie, Wowstick 1F jest dość przemyślany i wygodny dla prawie wszystkich zadań związanych z elektroniką śrubokrętową lub administratorem systemu. Oczywiście nie oznacza to pracy przenośnika, dla której śrubokręt jest słaby, ale powtarzające się zadania. Coś jak narzędzie statusu, które wygląda spektakularnie, ale nie przyzwyczaja się do wielu. To właśnie z tej strony ja, moi koledzy i znajomi oceniamy to i dlatego jest to interesujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Zachwycone, bardzo dobra prezentacja i zapakowane, można poczuć jakość. Od momentu otwarcia opakowania można zauważyć, że wszystko jest premiun. Jest to elektryczny śrubokręt do małych rzeczy z małym momentem obrotowym; komputery przenośne, na przykład, ułatwiają i szybciej pracują. Posiada również wiele wskazówek dla każdego typu śruby. Zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Naprawdę wysokiej jakości produkt Jednorodny ruch, duża wytrzymałość między palcami. Trwałe i trwałe wkładki. Praktyczny magnetycznie zamykany pakiet pozwala na transport tylko 2 obiektów, lub dwóch rurek lub wkładek i śrubokręt, szkoda, bo pomysł był bardzo dobry i prawie w rurce wkładkowej zawsze jest to, czego potrzebujesz. Podstawa, aby trzymać śrubokręt pionowo, jest bardzo stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zamówiony 26 czerwca, a otrzymany 27 lipca, zajęło miesiąc dotarcie do Piura Peru. Dobrze zapakowane i doskonała prezentacja, jakość materiałów jest dobra. Głowica śrubokręta ma mały ruch, który sprawia wrażenie, że jest luźna, ale działa; kabel do ładowania jest micro USB i dobrze pasuje. Kosztował 34 dolary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 295
    • Ft5 446
    • Ft1 813
    • Ft24 474
    • Ft28 509
    • Ft2 794
    • Ft9 436
    • Ft5 144
    • Ft12 107
    • Ft4 541
    • Ft10 896
    • Ft1 396
    • Ft1 813
    • Ft14 529
    • Ft19 494
    • Ft12 585
    • Ft14 683
    • Ft19 070