Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9465)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(9465)
    • 5 Star(9075)
    • 4 Star(329)
    • 3 Star(28)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Naprawdę wysokiej jakości produkt Jednorodny ruch, duża wytrzymałość między palcami. Trwałe i trwałe wkładki. Praktyczny magnetycznie zamykany pakiet pozwala na transport tylko 2 obiektów, lub dwóch rurek lub wkładek i śrubokręt, szkoda, bo pomysł był bardzo dobry i prawie w rurce wkładkowej zawsze jest to, czego potrzebujesz. Podstawa, aby trzymać śrubokręt pionowo, jest bardzo stabilny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Produkt jest niesamowity & szczerze polecam. Mój problem jest taki sam jak z 90% produktów I ale z tej strony. Gdy podążają za postępem, & są wysyłane do „zakładu sortowania" w Sydney bardzo szybko (zbyt szybko w niektórych zamówieniach) następnie zostają tam przez większość szacowanego czasu dostawy, a następnie przybywa w ostatnim szacowanym dniu dostawy lub późnym.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Moje zamówienie dotarło w ciągu 3 dni z magazynu Banggood do Honolulu na Hawajach. Pakiet był w doskonałym stanie, również zawartość wewnątrz. Jest tam wiele bitów i akcesoriów. Wowstick 1F ma dla mnie wystarczający moment obrotowy i prędkość. Użyję go do moich radiowozów, które kupiłem od Banggooda. 😁 Łał!!! Dzięki, Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    działa doskonale, bity wydają się stałe, 2 przyciski do uruchomienia i odkręcenia są umieszczone prawidłowo, ale jedno naciśnięcie na nim przez przypadek, gdy używa śrubokrętu w trybie ręcznym, Szkoda, że pudełko ma tylko dwa miejsca i dlatego może być używane tylko do dwóch rurek lub rurki i śrubokręta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To moja druga paczka Banggood dzisiaj. Pierwszy był niestety wielkim rozczarowaniem, ale ten produkt sprawił, że zapomniałem o poprzedniej porażce! Nawet połączenie tego pakietu było doświadczeniem. Opakowania są fantastycznej jakości jako produkt. Naprawdę się z tego cieszę. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować. W pełni polecam produkt wszystkim mechanikom i hobbystom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Produkt dotarł w ciągu 10 dni, włącznie z świętami. Przekazany 13 listopada, a przybył 23-go! Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, który oprócz bycia wysokiej jakości narzędzie, doskonale wykonuje swoją pracę. Materiał jest świetny, a estetyczna pielęgnacja wszystkich komponentów jest fantastyczna. Jak dotąd nie napotkałem żadnych problemów. Zaktualizuję recenzję później (po kilku miesiącach) o wszelkie nowości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo piękne i trwałe opakowanie, doskonałe materiały z ciemnoszarymi satynowymi wykończeniami. Śruba sprzęgła wrzeciona bez grania. Śrubokręt może być używany zarówno w trybie ręcznym, bez przeciążania go, zarówno w elektrycznym. Jest odpowiedni do pracy na podzespołów elektronicznych, gdzie na pewno nie można demontować meble.Jedynie wadą jest płaski kabel USB sztywny i krótki, a obudowa magnetyczna, która może być większa, aby trzymać wszystko. Zamiast zostawiać części w pudełku. Nie ma zasilania w skrzynce, tylko kabel. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Produkt dotarł dobrze, a nawet przed przewidywanym czasem. Jestem z tego zadowolony. Działa tak, jak się spodziewasz, a cena zawiera tyle głów, że można je wymienić. Pozwala na wstawianie śrub bez gwintowania, co jest mile widziane, ponieważ gwinty mogą być uszkodzone i nie działają. Operacja jest prosta, przycisk służy do obracania śrubokrętu w jedną lub drugą stronę, nie potrzebuje już więcej. Byłoby bardzo miło, gdyby baza służyła jako stacja ładująca, byłoby wspaniale. Ale jak już mówiłem, za tę cenę jest całkiem nieźle. Obecnie można przechowywać tylko 2 paczki głowic lub zestaw głowic razem ze śrubokrętem. Dla tych, którzy mogą mieć wątpliwości, nie nadaje się do wiercenia, ponieważ jest to śrubokręt elektryczny. Jeśli znajdę więcej plusów i minusów, zaktualizuję komentarz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dostarczane szybko z Niemiec, wyjątkowe opakowanie, sztywne kartonowe części, załadowany śrubokręt, używany od razu, Białe magnetyzowane pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Produkt dotarł szybko - Brasilia - Brazylia - w 11 dni. Bardzo dobrze mieści się w głównym pudełku. Podczas otwierania wszystkich części można zobaczyć jakość produktu, a do tego jest bardzo piękne części. Uważam, że jest silny i skuteczny do tego, co ma być. Fajną rzeczą, która może dać ostateczny uchwyt, jeśli potrzebujesz ręcznej, to znaczy, że możesz przekręcić śrubę jak normalny śrubokręt. Nie znam czasu na baterii, ale dzięki informacjom i oglądaniu filmów trwa to długo. Posiada 56 różnych wskazówek dla najbardziej zróżnicowanych potrzeb. Magnes jest stosowany w wsporniku, który trzyma wskaźniki, a także w głównym element podczas montażu wybranego dodatku. Światło włącza się, gdy naciskasz któryś z przycisków, więc musisz najpierw zamontować wskaźnik w śrubie, a następnie włączyć i włączyć światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$28.99
    • US$5.99
    • US$74.99
    • US$30.02
    • US$36.99
    • US$10.98
    • US$5.55
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$37.53
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$4.61
    • US$52.99
    • US$12.99