Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9612)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(9612)
    • 5 Star(9209)
    • 4 Star(337)
    • 3 Star(29)
    • 2 Star(14)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2018

    Request bang good to remove xiaomi branding from all wowstick sale pages as they are not made by xiaomi . I liked the product and it feels sturdy and premium except the tip (not the screw bit but the screw bit holder) which is some kind of plastic . The screw bit wobbles while turning which is not expected from such a costly product . As it gets the job done easily and quickly no complaints here although the plastic tip could have been made out of a stronger material so that bit won't wobble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Wstick 1F 64 końcówki jest świetnym pierwszym zakupem każdego elektrycznego śrubokręta i jest ze wszystkimi odmianami końcówek śrubowych do większości funkcji. Jeśli chodzi o jakość produktu, śrubokręt sam w sobie jest OK. Obrót okrężny końcówki mojego śrubokręta nie był idealnie wyważony (jakieś obroty), jednak wszystko jest funkcjonalne OK. Najlepiej pasuje do zastosowań o niskim momencie obrotowym, biorąc pod uwagę, że jest to okrągłe narzędzie ręczne i niezbyt przyczepne. Np. naprawy komórek lub bardzo lekki demontaż dronów/RC. Opakowanie i boks był genialny. Dostarczona magnetyczna obudowa pozwala idealnie pasować zarówno do kija, jak i lutownicę TS-100, która dla pilota drona jest idealna! Ogólnie, całkiem dobry stosunek jakości do ceny. Jednak ci, którzy oczekują podobnego momentu obrotowego/wytrzymałości porównywalnej z wiertłem bezprzewodowym, a nawet dobrej jakości sterowniki ręczne powinny trzymać się wyższych odpowiedników momentu obrotowego. Jako proste narzędzie wydajności dla mikroelektroniki i hobby jest dobrym punktem wyjścia i potencjalnym oszczędnością czasu. Rzeczy, które uczyniłyby ten produkt (lub przyszłe produkty) jeszcze lepszymi: 1. Zmienna prędkość obrotowa, pozwalająca na bardziej precyzyjne negocjacje prędkości momentu obrotowego & (must-have" w wielu mikro zastosowaniach) 2. Większa równowaga obrotów na czubku. Aby dać narzędziu bardziej „chirurgiczne" uczucie, a nie „hobby". 3. Niezależne światła przycisku, tak aby narzędzie mogło być używane jako światło w celu ZESTAWU umieszczenia końcówki śruby, PRIOR do włączenia obrotu. 4. Podany półokrąg stoisko wygląda świetnie i jest przydatne. Ale co byłoby jeszcze lepsze, gdyby ładowanie USB zostało zainstalowane w nim, co pozwala Wowstick być zamontowany z tyłu i zawsze ładowany, gotowy do działania. Warto spróbować!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    ürün çok güzel aşık oldum resmen çok kibar ve güçlü bir kalem beklediğimden daha hafif ama yinede yeterince güçlü ve torklu tek kusuru sadece ucu led olan kısım da bitane buzlu pvc tarzı bişey olsaydı ışık biraz daha soft olsa daha güzel olabilirdi bazen göz alıyor yansıması basma düğmesi çıkıcak gibi duruyor resimlerde arka boşluğu göstermeye çalıştım onun dışında uçları çok iyi ve bolca extrası var ha birde en alttaki büyük silindir şarj standı değil şarjı arkasından micro usb ile alıyor

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Byłem bardzo zdenerwowany, kiedy dostałem pudełko po 20 dniach i otworzyłem je po dezynfekcji. Naprawdę doceniam producenta, skoro Wowstick sprawia, że moje życie jest przyjemne. Jestem starym emerytem i od czasu do czasu męczące jest mi kręcenie / odkręcenie wielu małych śrubek. Więc, w czasach zagrożenia wirusem tej mroźnej zimy, ten mały Wołstick wydaje się być moim najbliższym przyjacielem. Zamierzam spalić testy w niedalekiej przyszłości, oczywiście. Chciałbym poinformować producenta: Niestety, wśród tych 56 bitów zawartych w tym pudełku nie mogłem znaleźć tego, który byłby niezbędny do otwarcia mojego adaptera Gsm. Można zobaczyć ten adapter w załączonym procesie. Mam nadzieję, że ta część miała miejsce w tubach, co uczyni mnie szczęśliwszym. Dzięki W dniu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Naprawdę wysokiej jakości produkt Jednorodny ruch, duża wytrzymałość między palcami. Trwałe i trwałe wkładki. Praktyczny magnetycznie zamykany pakiet pozwala na transport tylko 2 obiektów, lub dwóch rurek lub wkładek i śrubokręt, szkoda, bo pomysł był bardzo dobry i prawie w rurce wkładkowej zawsze jest to, czego potrzebujesz. Podstawa, aby trzymać śrubokręt pionowo, jest bardzo stabilny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Otrzymałem produkt, bardzo dobrze zapakowany, 37 dni po zakupie. Wszystkie elementy z zestawu były dobre i śruba działa naprawdę dobrze. Dla tych, którzy zajmują się utrzymaniem komórek jest wielka prośba. Dla tych, którzy robią konserwację na laptopach, polecam zachować trochę ostrożności, ponieważ narzędzie nie ma tak dużo momentu obrotowego, aby rozluźnić śruby zbyt ciasno. Krótko mówiąc, świetny zestaw, stylowy i to daje klientowi świetny wizerunek profesjonalisty, który go używa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2018

    Great product. Nice build quality. Very useful and handful. No cons at all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Türkiye ye gayet sıkıntısız geldi ürünler gayet kaliteli teşekkürler banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    ürün kalitesi süper ürün biraz geç geldi ama sonunda geldi vergiler dahil geldi yurtiçi kargo getirdi vergi Kargo hiç bir şey ödemedim 7-15 gün teslim yazıyordu 50 günde Ankara teslim aldım ürün kalitesi süper alacak olan tavsiye ederim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$9.99
    • US$74.99
    • US$46.99
    • US$15.00
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$28.99
    • US$71.99
    • US$42.99
    • US$37.99
    • US$23.65
    • US$45.55
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$36.99