Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(442)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(442)
    • 5 Star(413)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Cud narzędzia, ma wszystko, czego potrzebujesz to opakowanie do pracy z elektroniką, poza tym śrubokręt idzie bardzo dobrze, ma siłę i masz wszystkie głowy, które robisz i mogą być potrzebne. A jeśli potrzebujesz demontażu swojego smartfona, masz również przydatne do niego. Posiada również kwadratową i magnetyzowaną matę do umieszczenia śrub i kamienia magnesującego i skrzynię na śruby lub małe części z przegrodami. Krótko mówiąc, niezbędne narzędzie dla mojej opinii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Części do produktów są całkiem dobre. Mocny silnik, mały aparat, nie to, na co wygląda. - Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dostaję komplet i to jest bardzo dobre kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jest piękny i wszystko, co przynosi jest bardzo dobrej jakości, całkowicie zalecane. Przybycie w ciągu 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Doskonały produkt, szybko dostarczony i zapakowany z dbałością!!! Gorąco polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jestem bardzo rozczarowany materiałem końcówek śrubokrętu, zostały ukryte po pierwszym użyciu, zdałem sobie sprawę, kiedy użyłem ich za drugim razem, nigdy nie miały kontaktu z wodą, zawsze były w swoim plastikowym etui. Nie żyję w wilgotnym klimacie Nie rozumiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Bardzo ciekawy materiał, otrzymałem dużo wcześniej niż się spodziewałem i sprawdzę, jak się zachowuje. Na zdjęciach linku, gdzie kupiłem, są co najmniej dwa zdjęcia, które pokazują produkty, które nie są takie same, które kupujemy, coś jak złoty kolor pióra parafurkera, pudełko wyposażenia w większym rozmiarze. Zachęcam do zakupu tego produktu, który jest tylko ilustracją umysłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2018

    ürün oldukça güzel ve kaliteli. kargo optimal sürede geldi. Ürün içeriği yeteri kadar zengin. İlk kullanımlarda tork tatmin edici. İlerki dönemlerde ne olur bilmiyorum ama şu an için beklentimi karşıladı. Ürünü tercih edeceklerini aklında Soru İşareti kalmasın.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    Набор просто отличный! Получил в Санкт-Петербурге через 40 дней. Получил после повторной отправки. В первый раз ошибочно отправили вместо отвёртки и набора пинцетов в чехле два набора в чехле После недельной переписки продавец принял мои претензии и бесплатно отправил полный комплект. Два набора в чехле оставили мне как компенсацию за причиненные неудобства. Отличный продавец! И свои ошибки исправляет не за счёт клиента. Всем рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.41
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$41.57
    • US$40.84
    • US$37.99
    • US$34.99
    • US$56.99
    • US$20.99
    • US$16.99
    • US$37.99
    • US$9.99
    • US$45.99
    • US$42.99
    • US$37.99
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$209.99