Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(429)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(429)
    • 5 Star(400)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    A csomag második nekifutásra érkezett meg csak. Az első rendelés 2 hónap alatt nem érkezett meg. Kértem hogy küldjék újra. Ez utóbbi gyorsan meg is érkezett. A készlet tetszik. Meglátjuk milyen lesz az élet tartama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Części do produktów są całkiem dobre. Mocny silnik, mały aparat, nie to, na co wygląda. - Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobra, bardzo dobra jakość materiału. Dobrze zapakowane wszystkie wspaniałe polecam, że App i ten produkt Xiaomi wspaniałe narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dostaję komplet i to jest bardzo dobre kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Bardzo dobry produkt i bardzo ładny zakończenie, na czas dostawy jest szybki, ale firma nie respektują prywatności i otwierają pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dziękuję... to było szybkie Delve i podobało mi się 👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Istnieją różnice w jakości między konkretnymi przedmiotami, które otrzymujesz. Miałem 4 zestawy i tylko jeden był naprawdę dobry. Inni mieli kilka mniejszych wad. Co jest super dziwne, że pudełka wewnątrz pudełka były uszkodzone, ale większe nie. Ponad wszystko jest warte kupienia za kawałki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć do innego pudełka niż oczekiwałem, rozdzielone w ugniatane pudełko, a mini-wcase jest w bardziej ugniatanym pudełku, w przeciwnym razie produkt ma bardzo jakość i działa w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Mam wszystko idealne! I super szybko, zajęło tylko 17 dni chilli! To cudo! 🙌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jest piękny i wszystko, co przynosi jest bardzo dobrej jakości, całkowicie zalecane. Przybycie w ciągu 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft7 664
    • Ft4 644
    • Ft9 955
    • Ft19 933
    • Ft11 614
    • Ft11 498
    • Ft5 308
    • Ft9 955
    • Ft11 946
    • Ft11 946
    • Ft4 644
    • Ft5 640
    • Ft17 921
    • Ft13 244
    • Ft11 946
    • Ft9 955
    • Ft1 912