Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(339)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(339)
    • 5 Star(322)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Zalecany elektryczny śrubokręt. Wartość jest ceną. Wszystko zgodnie z opisem i jest w dobrej jakości i świetnej konstrukcji. Dostałem „wysokogatunkowe papierowe pudełka na prezenty", że w ogóle nie są przydatne zamiast plastikowej walizki do przenoszenia. To jest do bani, :( Poza tym wszystko jest absolutnie doskonałe, tak jak opisałem. Oczywiście muszę zrobić test długoterminowy, zanim dowiem się, czy można to naprawdę polecić na dłuższą metę. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    S-U-P-E-R Wspaniały śrubokręt w świetnej cenie. Zgodnie z opisem. Znakomita jakość, a także wygląda bardzo trwałe z metalem/gumą. Dobrze zbudowany, piękny projekt. Wystarczająco silny do lekkich zadań. Piękne pudełko na zdjęciach to nie jest pudełko, które dostałem. Mam brzydkie, czarne plastikowe pudełko, a nie te ładne. Nie wiem dlaczego. Będę musiał używać go przez co najmniej 1 rok, aby zdecydować, czy będzie trwał i czy jest trwały.... Świetny sprzedawca i świetna komunikacja. Dziękuję bardzo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dostarczone bardzo szybko, w mniej niż dwa tygodnie. Urządzenie bardzo lubi, gdybym kupił je ponownie - kupiłbym dokładnie ten elektryczny śrub. Wszystko jest przemyślane, ustawione bity, przedłużacze, samo pudełko do przechowywania i ochrony przed pyłem i rozpryskami płynu samego złącza typu C. Gdyby cena była poniżej 30, kupiłby na raz 2th, jeden na prezent:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Witam wszystkich, mam teraz elektryczny śrubokręt. Miałem kiedyś tani elektryczny śrubokręt i byłem na nim rozczarowany. Nie miał mocy, jakości, konstrukcji, baterii litowej! Ten instrument jest dokładnym przeciwieństwem! Dostawa trwała 20 dni do Rosji. Pakowanie z kartonowego pudełka. Nic więcej, tylko karton na wierzchu. Byłem zaskoczony, że paczka nie została uszkodzona. Miałem nadzieję na pudełko z przezroczystym zamknięciem i zamkiem. Ale narzędzie przybyło w pudełku z prezentami!((. Nie wiem dlaczego piękne pudełko jQuery1113041289694872024363_1637509890191 jest potrzebne do pracy narzędzia? Nie ma zamka. Zajmuję dużo miejsca. Ale to pudełko upominkowe jest również wykonane z plastiku. Jest wystarczająco wytrzymały, ale bardzo duży! Wewnątrz narzędzia pokryte jest pyłem z frezowania piany, w którym wszystko jest układane. Więc musiałem wszystko wytrzeć i odkurzyć. Ale tu chodzi tylko o opakowanie! A teraz, narzedzie. Długo pióro miało paskudny zapach. Pachnie jak gumowa powłoka. Zostawiłem pudełko otwarte i zapach prawie zniknął. Śrubokręt jest wygodny w dłoni, nie ślizga się. Jakość plastiku jest bardzo dobra. Nie ma przerw. Wszystkie części bardzo ciasno do siebie pasują. Złącze ładowarki jest zamknięte gumową osłoną - jest to wygodne. Pył i brud nie dostaną się do środka. Do ładowania używam ładowarki USB 1600mAh. Ładunki za 1-1:10 godzinę. Tylny koniec pokryty jest gumą. Wskaźnik zasilania wskazuje poziom naładowania. Narzędzie ma trzy poziomy regulacji mocy. Prędkość obrotowa się nie zmienia, ale nie jest wysoka i działa wygodnie. Na poziomie 1 i 2 mogę zatrzymać kręcenie się palców. Na poziomie trzecim, nie mogłem utrzymać naboju. Kiedy wciskam wsteczny, słyszę sygnał. Tylne światło nie jest jasne. Zestaw bitów z zestawu nie jest tak wysokiej jakości. I masz zamiar zmienić je wszystkie stopniowo. Dysze muszą być prawidłowo dobierane pod śrubami i śrubami. Ale są standardowe i zawsze możesz kupić nowe! Jest to przydatne narzędzie do ciągłej pracy. Dla warsztatu lub serwisu elektronicznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wielki elektryczność śrubokręt. Nie za duże, ale z wystarczającą mocą. Dobre ładowanie przez USB-C, a nie mikro usb, jak w jakimś ekonomicznym śrubokręt. Dobry zestaw narzędzi, w których można się znaleźć. I jusr otrzymał artykuł dzisiaj, więc nie mogę powiedzieć, czy są wystarczająco mocne. Proponuję producentowi umieścić w przynajmniej angielskiej wersji podręcznika. Otrzymałam tylko chińską wersję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    ... Doskonałe narzędzie znanej firmy... ...wszystko zgodnie z opisem produktu... Ergonomia, projektowanie, jakość materiału w dużym stopniu. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Produkt jest dobry, ale pojemnik nie jest taki jak reklamowano w produkcie, ale opakowanie nie ma ochrony przed uderzeniem, więc wieczko musi być przyklejone klejem. Transport jest zły.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Do Turcji dotarł w ciągu 10 dni od wysyłki. Aras został dostarczony ładunkiem. I nie zapłaciłem za ten dzień. To było bardzo dobrze zapakowane. Jest dobrej jakości i jest zgodna z resztą mojego sprzętu końcowego. Dodatkowo mogę używać znacznie cieńszych zestawów końcowych, które kupiłem wcześniej z adapterem. Gorąco polecamy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Bardzo dobry elektroniczny śrubokręt. Ma dobrą wydajność i trzy różne poziomy, które są łatwe do osiągnięcia podczas zmiany. Jest również zaskakująco cichy podczas rżnięcia i ma przyjemną wagę. Wygodnie leży również w dłoni podczas pracy. Jakość dostarczanych bitów jest również dobra. Podczas testów nie zauważyłem żadnego zużycia. Również ilość różnych bitów jest bardzo pozytywna. W prawie wszystkich przypadkach jest odpowiedni bit, aby poluzować śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Kupuję drugi prezent. Szkoda, że śrubokręt z bitami jest ułożony w czarnym pudełku, jak na moją subiektywną opinię, ta opcja przechowywania nie jest bardzo praktyczna, poprzednia wersja, w pudełku z przezroczystą pokrywką, jest lepiej na koniec), ale to jest:) Mała rada do sprzedawcy - poprosić producenta, aby zorganizować link do strony (w instrukcji do wydrukowania kodu QR), gdzie można pobrać instrukcje co najmniej w języku angielskim, quizie, ale kupujący będzie wygodne i przyjemne, Że zadbano o to:) Nie wszyscy jeszcze znają chiński, szczególnie starsze pokolenie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 965
    • Ft10 950
    • Ft18 319
    • Ft16 099
    • Ft21 081
    • Ft13 798
    • Ft15 598
    • Ft4 979
    • Ft6 131
    • Ft16 029
    • Ft8 959
    • Ft11 946
    • Ft4 644
    • Ft4 644
    • Ft17 921
    • Ft5 640
    • Ft11 614
    • Ft31 998