Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze nadaje się do pracy z tworzywa sztucznego i drewna. Bardzo dobrze zbudowany i wydaje mi się bardzo trwały. Przyjazd w ciągu 12 dni bez opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Nie używałem tego do mosiądzu, ale kiedy testowałem na miękkim drewnie i gipsie, to działa jak magia. Materiał czuje się profesjonalnie wykonane również z jego obudowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobrze wykonany, czuć premium Kupiłem 8V, ma wiele prędkości, działa bardzo dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    To jest Worx. Możesz kupić to z zawiązanymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Jestem zadowolony z mojego nowego narzędzia rotacyjnego - wydaje się całkiem potężne nawet jeśli kupiłem wersję 4 wolt. Częścią atrakcji jest to, że jest zrobiony przez Worx i jakość pokazuje, że jest bardzo dobrze wykonany. Akcesoria są dobrej jakości, jak również. Myślałem, że będzie tylko w kartonowym pudełku, ale w rzeczywistości ma pudełko z blaszką Worx do przechowywania narzędzia i akcesoriów. To był miły dodatek. Podręcznik jest po chińsku, ale użyłem aplikacji tłumaczeniowej, aby uzyskać istotne fakty. Nie miałbym nic przeciwko angielskiemu podręcznikowi, ale szczerze mówiąc, to nie jest moje pierwsze narzędzie rotacyjne. Pakiet pojawił się bardzo szybko po tym, jak został opublikowany w Chinach, docierając do Wielkiej Brytanii na długo przed przewidywaną datą. W sumie świetny zakup od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Doskonały zestaw. Worx WX106 ma ładowanie USB typu c i jest wyposażony w kilka bitów szlifierki itp. Wszystkie umieszczone w wysokiej jakości futerale. To narzędzie jest najlepszym narzędziem obrotowym w swoim rodzaju. O wiele lepiej niż Dremel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    To bezprzewodowe narzędzie rotacyjne Worx 106 jest najlepszym narzędziem tego typu na rynku. Jest naprawdę dobrze wykonana i wykonanie jest fantastyczne. Mam też mniejszy WX750.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Doskonałe narzędzie. Ta jest mniejszą wersją dwóch narzędzi obrotowych. Fantastyczne do bardzo małej pracy. Ma mniejszy moment obrotowy niż WX106, ale świetnie nadaje się do używania na biżuterii itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Kupiony typ 'a' (wx106) Świetnie, bardzo potężne. Ładna sprawa. Tylko to, co można mieć w samochodzie jako ślusarz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    عملي جدا و مناسب لأعمال اليدوية مناسب للعمل بدون كهرباء يعمل على الشحن

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$25.40
    • US$65.99
    • US$83.99
    • US$36.99
    • US$17.16
    • US$175.15
    • US$61.99
    • US$53.12
    • US$52.31
    • US$69.99
    • US$51.96
    • US$47.34
    • US$45.99
    • US$37.39
    • US$29.99
    • US$99.99
    • US$92.99