Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    To coś innego niż to, co pokazało rozgłos, ale w tym, co pasuje, jest dobre i mam nadzieję, że dobrze odegra rolę w tym, co zostało zrobione.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Skrybowiec, którego otrzymałem, był zamknięty w mosiądzu! Będąc zapalonym zwolennikiem drewna, nie mogłem się doczekać otrzymania i cieszenia się gotowym drewnianym ciałem. Jednak mosiężny skryber nadwozia Scriber może być nawet lepszy, niż się spodziewano. Jest bardzo dobrze samo- opanowany i doskonały punkt Scriber jest dobrze przechowywany i chroniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Nie ma tuszu, który zastąpi ostry nóż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Kolejny przebiegły produkt z Bang dobre, nie jest to model reklamowany, jest jeden z mosiężnych, i kilka wersji drewnianej, nie myśl, że dostaniesz tę drewnianą, nie, Dostaniesz wersję mosiężną. Reklamuj odpowiedni produkt przynajmniej!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Niezły, mosiężny skryb. Brak żelowego tuszu jak podano na stronie internetowej. Pióro do pisania do obróbki skrawek drewnianych pojedyńczo-żelowych długopisów. Pakowanie jest dobre w plastikowym pojemniku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    A nice scriber/marking pen, though a little disapointed that I received the all brass version and not the wood & brass one as indicated on the website. However, still a useful and well made tool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Pierwszy długopis zamówiony przy dostawie nie miał stalówki, drugi dotarł w kolejności, dziwne, bo to pierwszy raz, kiedy zamówienie wykonane z Banggood nie dzieje się poprawnie, ale nadal używam Banggooda, znajduję wszystko z naprawdę konkurencyjnymi ptezzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Delivered product was all brass (fine) but had only the metal point, no gel pen. There was an empty plastic tube (for ink?) inside the handle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jest w porządku, ale nie przypomina zdjęcia. To wszystko jest metalowe, a przód stożkowy. Ale ta sama rada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Narzędzie jest zgodne z reklamą i wysyłane szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 978
    • Ft5 144
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft1 511
    • Ft9 079
    • Ft7 263
    • Ft1 208
    • Ft4 235
    • Ft10 136