Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Very useful Tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Prawdziwe zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Witam właśnie otrzymałem moją zasadę niestety jest pokręcona Pakiet nie był wystarczająco dobrze spakowany jak na zasadę, a poza tym jest po złej stronie Więc proszę o zwrot pieniędzy do inaczej mam spory z paypal dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Dobra jakość, ale nie taki wygląd jak reklamowany obraz. Śruba dokręcania jest inną konstrukcją, a linijka nie posiada chińskich symboli. Ogólnie to wydaje się być postępem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Dobra cena za jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonała linijka, wystarczająco gruba i sztywna, z nacięciami i grawerowanymi cyframi, nie tylko kolorowymi, które dają gwarancję czasu odczytu cyfr. Mniej ładny jest blok przesuwany, wykonany z mosiądzu (chyba) dość ciężki, który płynie idealnie na linijce. Wada, którą znalazłem (dlatego gwiazda jest mniejsza) nie jest idealnie przecięta prosto, ma lekko zakrzywione cięcie, że po pochyleniu jej na krawędzi elementu w pomiarze ma tendencję do poruszania się i nie pozostaje stabilna; Również śruba, która dokręca blok do linijki bardzo dobrze, sprawia, że zgina się w oczywisty sposób do dobrego oka, bloku względem linijki, dlatego brakuje doskonałej prostogoni między dwoma elementami; nie bardzo ważne, nie być zespołem, ale wkurzające. W cenie i tak jest dobry artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Ładne narzędzie! Jestem pewien, że przyda się do robienia i sprawdzania pomiarów. Skrzynka wysyłka jest słaba, na szczęście linijka się nie zgięła. (Uwaga: źle napisałeś „logikę" poniżej w recenzjach klientów i usług logistycznych-dwukrotnie.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    simple tool , need some tuning , because screw when tightening , moves ruler little bit , i press fit between screw and ruler thin copper wire and everything works out

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Musiałem trochę odburtować urządzenie, ale zaoszczędziłem pieniądze. Część jest dobra Händelbar Jeśli część trwa tak długo, jak wygląda - cieszę się nią przez długi czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo ladne narzedzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 312
    • Ft7 040
    • Ft2 287
    • Ft2 088
    • Ft10 303
    • Ft6 131
    • Ft5 341
    • Ft5 640
    • Ft14 565
    • Ft14 180
    • Ft5 640
    • Ft12 278
    • Ft11 614
    • Ft5 640
    • Ft7 664
    • Ft7 963
    • Ft9 955
    • Ft30 535