Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    A lesson in reading the description thoroughly and not just looking at the picture and the first line. £10 worth of something I will never use, because it looks nothing like the picture and is not a woodworking aluminium profile fence, but a plastic attachment for one. My own fault for not reading the small print before buying. It was shipped very quickly and arrived a few days later, obviously wasn't send overland with the blind Kazakhstani on the three legged donkey like the stuff from aliexpress that takes months to appear. If it was something I had a use for, I would be very pleased with the service.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • kasVIP4
    NL
    28/12/2021

    This is a well made fence for the router. Easy to install, easy to adjust and with the option to use a fine adjustment. The scale on top is also very useful. Accuracy of the sliding parts is very good. The suction system with the movable front opening works good. You do have to cut two slots in your table top for the rails, but then the system is super easy to set up and adjust.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Szybka dostawa z czeskiego magazynu. Bardzo dobrze zapakowane. Stop frezujący sprawia bardzo solidne i stabilne wrażenie. Wszystko wydaje się być czysto wykonane i wyprodukowane. Rekomendacja zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Doskonale przemyślane, jakość jest w dużej mierze na miejscu. Będzie korzystnym zastępstwem dla mojego przewodnika. Jest to bez wahania produkt, który można polecić!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Produkt wysokiej jakości, łatwy w konfiguracji. Byłoby wspaniale mieć wbudowany w sposób, aby zrównoważyć ogrodzenie, tak aby użyć go jako łącznika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Paczka dotarła w idealnym stanie. Dopiero co go odzyskałem, albo jeszcze go nie przygotowałem. Jest wytrzymały, niczego nie brakuje i jest w wysokiej jakości produkcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    /Można polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    fence arrived today in good condition works good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wszystko jest w porządku, wszystko jest bardzo dobre. Produkt najwyższej jakości! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    N/A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$38.10
    • US$157.49
    • US$126.49
    • US$19.62
    • US$345.33
    • US$103.94
    • US$103.94
    • US$26.99
    • US$92.39
    • US$26.41
    • US$97.74
    • US$69.99
    • US$115.99
    • US$109.99
    • US$45.99
    • US$19.62
    • US$22.99