Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2022

    The packaging was atrocious, but the track and stoppers arrived unscathed. High quality, sturdy items. Planning to use these with a new router table.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    A lesson in reading the description thoroughly and not just looking at the picture and the first line. £10 worth of something I will never use, because it looks nothing like the picture and is not a woodworking aluminium profile fence, but a plastic attachment for one. My own fault for not reading the small print before buying. It was shipped very quickly and arrived a few days later, obviously wasn't send overland with the blind Kazakhstani on the three legged donkey like the stuff from aliexpress that takes months to appear. If it was something I had a use for, I would be very pleased with the service.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Jest on sprzedawany pod wariancją A jako jedną sztukę. Stop jest wykonany z polietylenu molekularnego o bardzo wysokiej gęstości (UHMW). Jest ładnie wykończony i powinien trwać bardzo długo. Idealnie pasuje do toru nad ogrodzeniem, jeśli zdecydujesz się kupić przewodnik opcjonalny - w opcji C lub D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2022

    Bardzo wytrzymały produkt. Gruby materiał, nie ma co. Wygląda na to, że to produkt dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Szybka dostawa, dobre opakowanie, jakość produktu również wygląda dobrze - jestem zadowolony do tej pory!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Najwyższą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Bardzo ładny produkt, nienaganne wykończenie. Szkoda, że niektóre akcesoria w reklamie są w rzeczywistości opcjonalne i na początku nie jest to zbyt jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Niezbędny do młyna stacjonarnego. Dobrze przystosowana. Wykonana jest z dobrych materiałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Nie wiem, jak mogłem bez niej żyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$45.99
    • US$65.99
    • US$99.99
    • US$36.49
    • US$550.98