Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Po był zdenerwowany, kiedy paczka zniknęła z radaru, ale przyszła! W porządku, tylko jedna z wtyczek była zepsuta i klamka spinacza do bluzy. Ale ogólnie dobrze! Ogólnie nie rozumiem potrzeby tych cienkich wtyczek, ponieważ wystają i zapobiegają ścisłemu pochyleniu elementu, jeśli jest on większy niż sam rozmiar reszty! Ale wszystko inne jest dobrze zrobione!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Szukałem zastępstwa dla mojego orga. Mitre stop DEWALT 7485, więc ten był w sam raz dla mnie. Zbudowano wszystko było bardzo szybkie, łatwe drobne poprawki i idziemy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Zaskakująco piękna i muszę pochwalić, że kunszt jest wspaniały. Jedynym minusem jest dostawa. Zapłacił ekstra za pocztę priorytetową, która miała być tylko 11 dni przed przyjazdem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo dobra wykonawstwo Super zakup Cena była w promocji Kupiłem 2 szt. Jeden dla mojego brata. Mamy tu 7492 głosów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bom dia. Chegou o material mas não veio a barra de aluminio com a fita metrica O equipamento veio como na foto em anexo. Mas foi comprado conforme a foto da propaganda. No Demais eu não tenho a reclamar da Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Jestem zaskoczony, że ten produkt przyszedł i równie zaskoczony jakością tego produktu! Miałem niskie oczekiwania, ale szczęśliwie okazało się, że się myliłem! Na pewno będę kupować więcej!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobrze opakowany, jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo dobre, czego się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Ogrodzenie było bardzo czyste i bez żadnych zadrapań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Prawidłowo i prawidłowo zapakowane. Kończę w sam raz! Przesyłka bez zwłoki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 793
    • Ft7 675
    • Ft6 648
    • Ft11 083
    • Ft1 469
    • Ft20 153
    • Ft6 648
    • Ft13 668
    • Ft5 538
    • Ft2 012
    • Ft5 436
    • Ft8 635
    • Ft6 396
    • Ft10 555
    • Ft5 436
    • Ft6 396
    • Ft6 076
    • Ft16 560