Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2022

    Poddał się w dobrym stanie. Łatwy montaż. wysoka jakość, ale wygląda na wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Całkiem nieźle jak na tę cenę. To nie jest lite drewno, ale normalne. Łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Jak na to, co to jest i cena, to jest bardzo dobre. Łatwo się układa w całość. Użyj małego śrubokręta, aby nie zdejmować śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Otrzymałem przedmiot bardzo szybko, a pozycja była bardzo łatwa do złożenia przedmiot był mniejszy niż się spodziewałem, ale nadal bardzo użyteczny dla moich potrzeb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Działa perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Podoba mi się to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Łatwe do złożenia, elementy pasują dokładnie. Gotowy system ma wystarczającą wytrzymałość. To dobre wykorzystanie polecam innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    To piękny plan. Wolałbym czarny model, śruby też. Łatwy montaż, ale ostrożnie z dokręcaniem śrub. Przy 21E dostałem to, to był dobry zakup. W żaden sposób przy wartości początkowej około 50E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Pro: good usability Con: the surface and edges have significant different color -> I chose this against the black because it seemed balanced, but it is not as shown on the picture (edge is much darker) Note: Take care of 5kg limit, it is only for smaller monitors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Mam go za mniej niż 12 funtów. Mam ten z drewna wiśniowego i wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$29.99
    • US$36.99
    • US$87.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$25.29
    • US$24.19
    • US$25.29
    • US$20.78