Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Uwielbiam to. Montaż był łatwy, wszystko wyglądało dobrze. Mam nawet dodatkową śrubę. Dopasowany śrubokręt był absolutną koniecznością, nie miałem takiego w domu. Mam nawet ładny uchwyt na telefon, którego się nie spodziewałam, ale to też kocham. Jakość wydaje się dobra, mam nadzieję, że pozostanie taka wytrzymała i miła przez lata. Instrukcje są tylko po chińsku, ale zdjęcia ułatwiają wykonanie. Byłem nieco sceptyczny co do górnych części długopisu, ale może pasować do zwykłych i dużych długopisów. Pakowanie też było fajne, folia bąbelkowa, a potem włożone do kartonowego pudełka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Praktyczne wsparcie dla układania ołówek i tak dalej. Potrzeba trochę rączek, żeby śruby się nie skręciły i nie wyglądały źle. Są ze śmiesznym uchwytem na telefon. Dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gusVIP5
    GI
    21/02/2020

    To nie jest lite drewno, ale bardziej płyta kompozytowa. Jednak to schludny mały organizator długopisu, który będzie dobrze siedzieć na każdym biurku lub półce. Również w cenie był stojak na telefon wykonany z tego samego materiału, co było miłą małą niespodzianką. Łatwy w budowie, instrukcje, śruby i śrubokręt w cenie. Czas budowy wynosił około 30min.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Łatwy do złożenia i wysłać wystarczająco silny dla ceny :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    OTTIMO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Bardzo słodkie i łatwe do złożenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Jest o wiele lepiej niż się spodziewałem!! Słodkie i malutkie, ale solidne i bardzo dobrze zorganizowane. Naprawdę polecam, wygląda bardzo dobrze na każdym biurku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo wygodne, łatwe w montażu. Nie podoba mi się serce w środku, ale łatwo je ukryć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładna szafka do przechowywania twoich sztuczek, kluczy do samochodu, portfela, tego typu rzeczy. Łatwe do złożenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 914
    • Ft8 286
    • Ft5 963
    • Ft5 375
    • Ft5 300
    • Ft2 648
    • Ft23 196
    • Ft6 008
    • Ft9 771
    • Ft6 936
    • Ft5 420
    • Ft7 228
    • Ft4 818
    • Ft2 980
    • Ft14 459
    • Ft5 631
    • Ft4 637
    • Ft6 625