Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Zrobiłem unboxing na moim kanale, jeśli ktoś jest zainteresowany oglądaniem. https://youtu.be/7_XUfY2sfPI

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Dokładnie zgodnie z zamówieniem, nie ma przypadku filcowego jak w reklamie :( Otrzymany w ciągu 8 dni roboczych do USA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Prawdziwe drewno, świetnie zapakowane i z dobrym drutem, prawda mnie zaskoczyła. Polecam zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej klawiatury i jest to bardzo wysoka jakość, czuje się ładny, dobre oprawki i zaokrąglone krawędzie, i dobre oświetlenie (oświetlenie jest trochę przygaszone, ale dla mnie to nic wielkiego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Wszystkie klucze sprawne, trochę się martwiłem, że pudełko jest uszkodzone, ale klawiatura zrobiła je w jednym kawałku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Klawiatura jest absolutnie piękna, nie żałuję, że kupiłem ją w ogóle ૮ Jednak, jeśli planujesz mieć własne oświetlenie + klucz to baw się dobrze pracując z okropnym oprogramowaniem :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Naprawdę dobry przypadek polecam każdemu, ale oprogramowanie jest trochę finezyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przybyło wcześniej niż się spodziewaliśmy. Jestem bardzo zadowolony z słodkiej klawiatury, którą zrobiłem. Oprogramowanie jest trudne w użyciu, ale z natury nienawidzę świecących klawiatur, więc to nie problem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Kocham moją klawiaturę! Na początku byłem bardzo sceptyczny co do zakupu przez tę stronę, ale postanowiłem zaufać procesowi.. I nie żałuję tego ani trochę! Uwielbiam drewnianą deskę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Thank you 🙌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 368
    • Ft10 377
    • Ft6 714
    • Ft17 094
    • Ft7 324
    • Ft10 072
    • Ft10 377
    • Ft2 134
    • Ft2 745
    • Ft2 348
    • Ft2 684
    • Ft15 445
    • Ft4 027
    • Ft22 589
    • Ft13 125
    • Ft7 935
    • Ft15 873
    • Ft20 147