Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    .... doskonała ładowarka... Dla wszystkich krajów, jeśli podróżujesz... I nie tylko... Wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu... .. Bardzo dobre materiały budowlane!!!! ..i bardzo szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu! Jest to lekka ładowarka z wieloma portami i wtyczkami, która działa również jako konwertor. Wydaje się, że to musi mieć gadżet na podróż za granicę. Cieszę się, że musiałem naładować laptopa Bmax, tylko przez port PD typu C. To jedyna ładowarka, z której dotąd używałem, która jest w stanie to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Πολύ καλός για την τιμή του.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Fajny produkt. Obsługuje mój S20 Ultra 45 Wt superszybkie ładowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Najlepszy gadżet dla podróżników!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    ok. arrivato molto rapidamente, circa 10/15 giorni. sembra un ottimo prodotto. mi riservo di provarlo per testarne la durata nel tempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Bardzo dobrze pakowane.Dotarł szybko z linii priorytetowej UE.Ogólnie jestem zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Fantastyczny element

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Świetny produkt solidny i kompletny jak drzwi! Aby zawsze brać w drogę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Tutto perfetto, funziona bene, si sente ché di qualità, buoni i materiali. Super contento. Consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 736
    • Ft1 823
    • Ft1 823
    • Ft4 349
    • Ft3 010
    • Ft66 944
    • Ft17 038
    • Ft4 349
    • Ft3 344
    • Ft6 357
    • Ft2 340
    • Ft3 679
    • Ft3 344
    • Ft3 344
    • Ft4 683
    • Ft4 349
    • Ft2 675
    • Ft4 683