Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Bardzo ładny, miękki materiał, kocham to, gorąco polecam kupić go tutaj, bardzo szybka dostawa 14 dni otrzymałam 😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    To milionowy zakup czasu Dobrze, kocham to, to przyszło tak szybko, gorąco polecam to dla kup to, najfajniejsza letnia koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Dobra dostawa, szybka, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Bałem się surowych i produkcji, ale kiedy do niej dotarłem, uznałem to za bardzo dobre, a produkcja jest wspaniała. Bóg jest moim świadkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Bardzo ładny, miękki materiał, kocham to, gorąco polecam kupić go tutaj, bardzo szybka dostawa 14 dni otrzymałam 😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Dobrze, kocham to, to przyszło tak szybko, gorąco polecam to dla kup to, najfajniejsza letnia koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Dobrze, kocham to, to przyszło tak szybko, gorąco polecam to dla kup to, najfajniejsza letnia koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Tak, to dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Wszystko dobre, szybka dostawa, dobre materiały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Ładny materiał Pasuje do opisu Szybka dostawa w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$21.93
    • US$21.99
    • US$14.69
    • US$28.86
    • US$25.40
    • US$27.71
    • US$25.40
    • US$25.40
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$32.33
    • US$24.24
    • US$27.71
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$20.78