Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/06/2019

    Je suis content de la chemise malgré le retard de livraison

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    Excellent! very good shape, precise quality,cheap and chic!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2017

    Nice Floral Patterns

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Uwielbiam to, materiał jest piękny, nie za ciężki i po prostu świetnie czuje się na skórze. Nie mogę się doczekać, żeby się popisać. Absolutnie 5 gwiazdek za szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Ta sukienka ma artystyczny profil, który jest naprawdę słodki. Czuję się wyzwolona, gdy jestem ubrana ze względu na jej lekkość i świeżość. Bardzo ladna kiecka. Często noszę tę sukienkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2019

    Lovely but given that it is straight cut from bust to hips and no hip measurements were provided, it is a bit small so I will exchange for a later size

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2018

    Currently my fav top. Washes well, looks great. Would buy in other colours too. Great fabric.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2018

    Uszycie dobre, bez wystających nitek i niedoróbek. Materiał przyjemny lekki i delikatny. Ładnie się prezentuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2017

    A little over two weeks. I just love this dress. !!!! if it had another color I would buy it too. like a wine color :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Dzwonek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$41.57
    • US$28.86
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$31.17
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$35.64
    • US$38.10
    • US$28.86
    • US$19.99
    • US$33.48
    • US$24.24
    • US$27.71
    • US$25.40