Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Materiał jest bardzo cienki, poza tym jest piękny, naprawdę mi się podobał. Przybył wcześniej, niż się spodziewałem, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Pasuje do mnie i podoba mi się materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    I bought the largest size. I’m 5’10” and I guess around 200lbs and it drapes like on the model(just all bigger. lol) I love it so much, I immediately bought the black one, which was discounted even more. thin material but with leggings and long T shirt is just perfect. really happy and can’t wait to get my black one. arrived in about 2 weeks from ordering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    To było wiele kieszeni, workowate & kolacja wygodna. Jestem Amerykaninem, rozmiar 6-7 & zawsze duży. Sukienka wygląda najlepiej z obcisłym strzyżeniem, Sandler, butami..to po prostu zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Another winner for me. Love it. 5X fits my 5'3", 216# body perfectly. Would like it better in a heavier more natural fiber or perhaps rayon. By CT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Uwielbiam to! Bardzo luźna i zabawna, lekka tkanina na półmetek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Podoba mi się, duży rozmiar też. Jest bardziej lekka niż na zdjęciu (inny materiał!), ale wciąż piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Jeszcze raz szybka dostawa i taka zadowolona. Wystarczy, że pogoda wróci, by móc nosić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Hermosa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 894
    • Ft7 624
    • Ft10 529
    • Ft9 441
    • Ft9 076
    • Ft9 573
    • Ft10 168
    • Ft13 435
    • Ft8 803
    • Ft10 894
    • Ft9 803
    • Ft10 375
    • Ft7 624
    • Ft10 894
    • Ft9 076
    • Ft6 897
    • Ft13 074
    • Ft12 347