Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2020

    Pycha tkanina, lodowata konsystencja, dobra do stosowania w upale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo cienki materiał, idealny na lato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Kocham to tak bardzo!! Więc jestem w USA rozmiar 16/18 zależy od dopasowania i chciałam coś, co będzie trochę workowate, tak jak to wygląda na zdjęciu. Zamówiłam 18 i jest idealnie! Z boku jest mały zamek, który pozwala na wejście i wyjście, paski mają serię dziur na guziki, dzięki czemu można dostosować długość. Materiał jest trochę cienki, ale nie czysty, więc nie jestem pewien, ile z niego ubiorę, ale szczerze mówiąc, już chcę jeden w każdym kolorze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Zajęło to czas, aby dotrzeć, wyobrażam sobie z powodu koronawirusa, półtora miesiąca, ale jest idealny!!! Świeża tkanina, jedyna rzecz w tym, że się zmarszczy, poza tym bardzo dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Byłem wątpliwy, aby kupić od tej firmy, zwłaszcza z recenzjami mówiącymi, że to trwało wieki, ale to przybyło w 1 tygodniu do Wielkiej Brytanii! Kocham materiał i dopasowanie - bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Rosyjski rozmiar 42, S Europejczyk kupił rozmiar S. Jest idealny. Materiał jest dobry. Polecam. 6 stóp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Mimo, że tak długo to trwało, ten kawałek jest naprawdę ładny. Podobała mi się tkanina i styl. Kupiłbym go ponownie, gdyby mógł być dostarczony wcześniej, 🤓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Poza tym, że dziurki od spodu są nieco za małe, uwielbiam je. Pasuje idealnie i są takie wygodne. Kusi do kupienia drugiej pary lub w innym kolorze... Nie mogę się doczekać, kiedy zamkniecie Covid, żebym mógł je rozbujać w miejscach publicznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Bez kieszeni! Kupiłem szary i jest solidny szary, nie ten ze zdjęcia. Nie ma dla mnie problemu. Był trochę za krótki od nóg i pasków, chociaż kupiłem go o rozmiar większy. Ale ogólnie bardzo mi się to podobało. Chętnie zapłacę do 18 USD za ten jeden!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Absolutnie kocham te i rozmiar jest idealny tylko niestety chciał kupić więcej, a teraz są o 11 dolarów droższe niż w zeszłym tygodniu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 540
    • Ft11 228
    • Ft11 277
    • Ft9 395
    • Ft9 395
    • Ft8 269
    • Ft7 517
    • Ft12 403
    • Ft9 773
    • Ft10 525
    • Ft9 395
    • Ft13 907
    • Ft10 899
    • Ft9 773
    • Ft11 277
    • Ft10 899
    • Ft11 277
    • Ft3 903