Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Świetna obsługa, szybka wysyłka, fartuszek jest taki słodki. Tak jak opisano na zdjęciu. Pasuje świetnie! Właśnie kupiłem kolejną!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Very baggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Kupiłam drugi fartuch i jest super słodki! Dzięki za szybką dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Co najmniej o jeden rozmiar mniejszy niż rozmiar UE wg oczekiwań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Produkt nie odpowiada opisowi/zdjęciu na stronie internetowej. Tkanina jest tania jakość. Moja żona jest naprawdę mała, ale nawet jeśli ta sukienka nie zakrywa tylnej strony, jak na zdjęciu, więc wygląda bardziej jak fartuch, a nie sukienka. Ale nie możesz go używać jako fartucha, ponieważ tkanina nie jest po prostu odpowiednia do tego - jest cienka i natychmiast wchłania wodę lub olej plamy. Więc jest to ogromnie przeceniony bezużyteczny zakup. NIEZALEŻNE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    I was so excited to get this. i would like to say that first off it came early, thank you. unfortunately I wore it the first time the stitching one the pockets came out. and the second time I wore it. the stitching that holds the snaps came out. so now it have to take the time to restitch everything reforestation I can wear it again. It saved me from making my own but kind of a hassle to have to restitch all the seams.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    Good fit. Decent fabric. I really like this apron. Only needed to more firmly sew on the two snaps. Otherwise, this is an excellent apron...as much as aprons can be....you know, for an apron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    I like it. I was looking for a new apron that wouldn't hang off my neck. This one hangs nicely, albeit, a bit lower at the neckline than I would like. The fabric is on the thin side.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    Just perfect! The delivery was very fast, I loved the material nice and soft the only problem I had to give it to my daughter, I need a larger size...lol

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    la qualité est bonne, par contre je porte du 3X normalement et j'ai acheté le 4X je regrette de ne pas avoir prix le 5X mais c'est un tablier pour faire de la couture donc pour moi ce n'est pas trop grave !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$28.74
    • US$10.38
    • US$20.78
    • US$25.40
    • US$34.64
    • US$31.04
    • US$28.86
    • US$34.64
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$42.72
    • US$38.10
    • US$27.71
    • US$27.71
    • US$43.99