Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    Wszystko jest w porządku. Już dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To miłe uczucie, ale tkanina nie jest tak jak myślałam, ani rysunek i kolor jak na zdjęciu. To 4 XL i jest idealne, gdy 3XL zwykle są duże. Uwaga, zamów większy rozmiar swojego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Nie podoba mi się jakość materiału. Gdyby była w bieliźnie, byłaby piękniejsza i piękniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Nie pasował do rozmiaru, duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Śliczna, świetna sukienka. Nauczyłam się zwiększać wielkość w tej firmie, a teraz wszystko pasuje idealnie. Uwielbiam jasne kolory i dodatkową podszewkę w górnej części sukienki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    To jest bardzo ładne... Musisz się wyliczyć, że byłem na 5xl. To pasuje. Jestem xxl. Sukienka jest ładna, ale sukienka jest luźna w przedniej części dolnej części jest zobacz thru..nie spodziewane bc nie pokazuje tego na zdjęciu. Ale jest ładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2019

    Had lots of comments about this dress. Beautiful colours and a comfortable dress to wear lovely for summer

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Cena była świetna. Wygląd tkaniny był świetny, ale moja sukienka nie ma niskiej szyi ma skręt w lewo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2019

    I love these dresses great fit and had lots of comments bought all three colours also bought for my daughter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$13.64
    • US$28.86
    • US$23.09
    • US$12.59
    • US$25.40
    • US$27.71
    • US$20.78
    • US$28.86
    • US$32.33
    • US$31.17
    • US$31.04
    • US$28.86
    • US$26.55
    • US$24.24
    • US$26.99
    • US$28.86
    • US$20.99