Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2020

    😊👍

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Wspaniale, bardzo ich kochałam, dziękuję, że wzięłam trochę czasu, żeby przyjechać, ale nie przeszkadzało mi to, bo w końcu mi się podobało

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Plecak jest bardzo dobrej jakości! Pięknie tam, gdzie na to spojrzysz =PUNC= Uwielbiam to! I dotarłem bardzo szybko do oczekiwanego! Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Nie podobało mi się, że jest większy, nie pasował do mojego laptopa, co było jednym z zamiarów kupna jej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Produkt dotarł w dość dobrym stanie, na ogół spełniał moje oczekiwania. Ponadto dostawa odbyła się w dość krótkim czasie. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dobra torba i odpowiedni rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach (zamawiałem szarą). Bardzo zadowolony z ogólnej jakości - nie rozpada się! Boczne kieszenie były mniejsze niż miałem nadzieję, ale łatwo zmieścić mój parasol - będzie musiał kupić mniejszą butelkę wody, choć (moja butelka z wodą o średnicy 6,5cm nie pasowała, ale moja nowa butelka o średnicy 6 cm pasuje - choć trochę ciasno)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Kocham tę małą torbę. Idealne do pracy. Miejsce na posiłek i tabletkę, a moje dziewczynki nadziewają :) <3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Naprawdę dobra ta torba, noszę ją ze sobą, gdzie idę. Jest praktyczny i bardzo solidny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    To nadchodzi. Postmabna właśnie wyrzuciła to na ogrodzenie moich sąsiadów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 196
    • Ft19 849
    • Ft4 916
    • Ft41 295
    • Ft13 717
    • Ft7 535
    • Ft11 354
    • Ft7 535
    • Ft4 540
    • Ft10 216
    • Ft15 828
    • Ft13 625
    • Ft15 139
    • Ft17 031
    • Ft13 189
    • Ft20 059
    • Ft16 273
    • Ft7 208