Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.68 z5
Napisać recenzję
Najlepsze produkty
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Качественно. Quality

    2018-02-23 06:59:06

    Качественный держатель. На картинке кажется меньше, чем на самом деле A quality holder. The picture seems smaller than it actually is.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    awesome

    2018-02-01 10:57:13

    happiness is having a purse in which u can carry many cards n cash... this was the product which I was dying to buy n yay I got it.. only I felt that shipping n other charges are high..great quality

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good

    2017-08-02 19:02:46

    Great product,my card can go all in.....thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Novčanik

    2017-07-11 06:18:21

    Mogao je biti malo kvalitetnije izrađen za ovu cijenu ali ipak mislim da će dugo služiti svrsi za koju je napravljen. U osnovi sam zadovoljan i nije mi žao što sam ga kupio. Dostava se ponešto odužila ali mislim da je bio problem lokalne prirode.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great Credit Card Wallet

    2017-01-20 23:09:16

    I finally found a wallet that will accommodate all my cards. I carry reward cards for Jamba Juice, Juice It Up, Plenti, Care Card etc... This wallet holds them all plus my credit cards. I love it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good

    2017-11-30 18:19:13

    Packing quite good. Goods quality quite OK for the price paid. 26 pockets in addition to one big zippered compartment.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    quality product

    2017-08-07 16:13:34

    the product arrived in time, as described and it is of good quality material. Seller and product recommended

    Komentarze
  • Ari
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    muy práctica

    2017-06-11 12:28:38

    la compré en rosa y todo mundo me la chulea! Me encanta porque me caben todas mis tarjetas! El material esta muy padre

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    recommend this holder

    2018-01-13 09:06:29

    very useful item

    Komentarze
  • Ely
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Muy linda y cómoda

    2017-11-09 06:47:28

    Muy linda y cómoda

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>