Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2020

    Wygrałem produkt prezentowy kupując 1 Xiaomi redmi 9 😍 Próbowałem i za bardzo groziłem tostowi! Przyjechałeś dzisiaj, nie obciążono mnie toastem! Komórka jest już udostępniona do mojego celu, ale nie pojawiła się żadna stawka! To trwało 40 dni do Brazylii / Minas Gerais! 👏

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Świetny produkt! Szybko dowóz do Brazylii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Doskonały! Produkt dotarł na czas, i w świetnym stanie, dobrze zapakowany. Super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Są w porządku, ale mam zły rozmiar. Są bardzo małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Подходит идеально. Хорошее качество. Небольшае цена. Смотрится очень хорошо. Удобныйе. Очень быстрая доставка в ЕС с стандартнои доставкои́ через NL почту. Рекомендую к покупке

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    I received my package in good condition, didn't wait to long. They are a little bit smaller than I expected, so next time I will order a Suze bigger. I'm still happy with the overall ptiduct

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Przybył w idealnym stanie. Miękki i wygodny materiał. Silikon jest trochę lepki, ale myślę, że to z powodu pierwszego użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Moja żona mówi, że są bardzo wiarygodni, ale nie jest tak dobrze. Ponieważ staniki nie są perforowane skóra nie może oddychać tak dobrze i możliwe jest, że pocisz się pod tym czymś. Może klej nie wytrzymuje przez długi czas użytkowania, ale do tej pory nie widzimy żadnej wady tej cechy nad oddychającym Bramą. Kupiłem też „Oddechowy niewidoczny stanik" i moja żona uważa, że są o wiele lepsze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Produkt zgodny z opisem. Czekam na odpowiednią okazję do testów. Zobaczymy, jak dobrze przyklei się do skóry i ile razy można ponownie użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    W świetnym stanie! Dostawa była szybka i nie miała problemów. Materiał jest gładki, a klej jest bardzo lepki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,420
    • Ft3,934
    • Ft2,420
    • Ft2,723
    • Ft13,626
    • Ft3,631
    • Ft4,540
    • Ft2,723
    • Ft6,963
    • Ft4,237
    • Ft7,568
    • Ft5,448
    • Ft5,751
    • Ft4,237
    • Ft5,448
    • Ft6,963
    • Ft6,660
    • Ft14,047