Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2019

    good product as it mentioned. only minus is item has been not carefully folded and packet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2017

    Excellent quality, is fully consistent with the description. Wide large brim, is very functional and garden. It can wear in reversed side. So good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    El paquete tardó 5 meses en llegar y se aplastó, se maltrato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GFDa
    MA
    27/10/2017

    mes chers amis partout au monde je vous assure que cette cassequette est manifique ,coquette formidable protège bien le visage des rayon solaires ne regretté jamais de l'avoir acheter aussi le tissu douce et impermiable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Mojej żonie nie podobał się plastikowy kwiat, więc musiałem je usunąć, żeby wyglądały bardziej równomiernie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Piękna czapka, która ma elegancki wygląd. Jedynym minusem jest to, że głowa jest tylko w połowie zabezpieczona. Tył jest otwarty, aby przepuścić włosy. Więc pomyślałem, że z dłuższym daszkiem będę lepiej chroniony przed słońcem, mogę założyć czapkę z fryzurą, gdzie nie ma promieni, by uniknąć poparzeń słonecznych na czaszce. Niekoniecznie praktyczne i niewidoczne na zdjęciach produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2018

    I was soooooooo pleased wirh these hats! I got two so that Mom and I would match. We had a great time and the hat fit so nicely and was so fun to wear! Mom LOVED it! We got so many compliments and even when I went to the grocery store afterward, people smiled and complimented me! I will wear this hat more often. It isn’t huge like some others, but has all the appeal with the wire brim. Somehow it worked perfectly with our outfits. I wore navy blue and Mom was wearing a purple jacket wirh grey slacks. I’m super happy with this purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2017

    Отличный козырек-шапочка для лета. задняя часть верха головы открытая. Формируется под свой размер. Прилагается шнурок с фиксатором для защиты от ветра, под него предусмотрены шлейки. Сшито очень надежно и стильно. Цена отличная. Очень довольна. Спасибо. Доставка тоже четкая и быстрая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2017

    Brilliant for me. I have eye haemhorrages & the wide brim is perfect for blocking the light from my eyes. I love the colours & have 3 of them now & may well buy more. Such great value too. I am really happy with them! ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft4,843
    • Ft4,843
    • Ft4,237
    • Ft2,420
    • Ft2,420
    • Ft7,266
    • Ft4,843
    • Ft4,237
    • Ft3,026
    • Ft3,026
    • Ft4,843
    • Ft5,691
    • Ft2,723
    • Ft5,448
    • Ft4,843
    • Ft5,146
    • Ft6,054
    • Ft16,048