Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2019

    I love these boots! The boots are comfortable, easy on and off. They ARE waterproof ! I am very happy with these boots. Great Price, great quality, and lightweight enough to not feel too heavy on feet, but nice and warm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    packing rapih,,, barang bagus,,,good looking,, nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    To druga para butów, które kupiłem, tym razem inny kolor i rozmiar. Obie dla mojej córki, ona je uwielbia! Dobre na polskie zimy, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo mały rozmiar. Zamów większy rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Rozmiary są naprawdę nieaktualne. Mam 8, zamówiłem 10 na podstawie mapy wielkości i pasują, ale palce są na górze. Nie spodziewaj się nosić ich jako butów, bardziej jak kapcie. Nie zwracanie ich tylko dlatego, że polityka zwrotu jest tak trudna i Kosztowało to więcej, niż jest warte przejścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2019

    Boots arrived quickly and safely. Seem good quality... fit OK... can't wait until it gets cold enough to wear. Its important to measure your feet, and if you have a wide foot (like I do), add a size. I did this, and shoes fit perfectly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dotVIP4
    NZ
    22/03/2019

    warm soft and comfortable , haven't had a chance to wear them in the wet yet but other reviews say they are weatherproof and that's good enough for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    I loved these boots from the minute I put them on but waited for snow before reviewing. These boots are so comfortable -- no toes crushed. They keep my feet totally warm and dry and provide great traction on the snow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,628
    • Ft8,836
    • Ft10,665
    • Ft11,885
    • Ft7,008
    • Ft10,056
    • Ft2,435
    • Ft6,093
    • Ft4,569
    • Ft3,289
    • Ft18,529
    • Ft9,141
    • Ft10,360
    • Ft11,275
    • Ft15,237
    • Ft22,248
    • Ft26,820
    • Ft4,874