Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Dobrze, kocham to, to przyszło tak szybko, gorąco polecam to dla kup to, najfajniejsza letnia koszula

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Přesně odpovídá velikost i střih, spokojenost :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ok, zgodnie z opisem. Ładny materiał, odpowiedni rozmiar. Żona jest szczęśliwa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2018

    Товар прибыл ожидаемый, претензий нет. Размеры совпали с предложенными мерками.Доставка была долгой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2018

    It is a rather good looking dress. It is a bit shorter than I expected, but on the whole I like it. It is comfortable, but it was a bit difficult to guess what size I should order (due to the style). I got lucky, I guess.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    Цвет.замечательный.платье невесомое. очень удобное и модное. Хорошо смотрится. все Замечательно!!. Спасибо дизайнеру и магазину!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2018

    Спасибо. не ожидала что заказ 100% совпадает с доставкой. большое спасибо. качество классное цвет 100% совпадает с фото . одним словом к лету готова на все 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    It is much better quality than I expected for the price. It washes easy and requires little care.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2018

    This is a comfortable dress. it arrive all wrinkled so it has to be washed and ironed well before dressing it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2018

    Very generous cut. Lovely fabric. Would but again but maybe in a smaller size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.04
    • US$29.89
    • US$24.24
    • US$30.02
    • US$28.86
    • US$18.89
    • US$21.99
    • US$20.78
    • US$45.03
    • US$23.09