Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Doskonały produkt. wszystko jak w opisie. Towar zamówiłem 1 listopada 2021 roku, a przybyłem 5 listopada 2021 roku - 5 dni. Nigdy wcześniej mi się to nie przytrafiło. Pewnie dlatego, że zamówiłem go od CZ do SR. Zamówiłem typ B1 dla mojej Makita 700C i pasuje idealnie (zdjęcie). Całość zapakowana była w dwa pudełka, tak aby nic nie było uszkodzone (zdjęcie). W środku wszystko miało tam być (zdjęcie). Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Znakomite opakowanie. Gratulacje, dobry produkt i staranna obsługa. Pozostaje tylko banggood, aby umieścić na sprzedaż silniki do podnoszenia z europejskimi zaciskami 12mm i 8mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Zamówiłam stolik do podnoszenia routera, jak pokazano na zdjęciu, ale otrzymałam coś, co wydaje się być jakimś pierścieniem konwersyjnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Super winda bardzo wytrzymała i ciężka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dzisiaj otrzymałem produkt, 4 dni przed terminem, jest to punkt na korzyść Banggood, zawsze jest miło go otrzymać, w odniesieniu do produktu, jest jak się spodziewa, dobra jakość, dopóki nie zainstalujesz go i nie może dać bardziej dostosowanej opinii, W tej chwili zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Marwyn
    CZ
    20/09/2021

    Działa dobrze z routerem ręcznym Makita . (pierścień redukcyjny pasuje ciasno i nie ma problemu z centrowaniem). Może części mocujące (narożne, które są zamontowane pod stołem) będą słabą częścią podnoszenia, bo są z plastiku i wydają się być delikatne. W każdym przypadku można je zmienić na bardziej sztywny mechanizm mocowania DIY. Na rynku jest wiele wysokiej jakości wind, ale są one zbyt drogie -> ta winda jest dobrym sposobem, aby przejść, jeśli używasz routera do niektórych projektów hobby, a może nawet pracy półprofesjonalnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Dostarczany z szablonem do frezowania płyty, aby pomieścić stół, z 4 narożnikami stołu. To wszystko wydaje się być bardzo silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Nowy drewniany podnośnik routera do stołu routera jest doskonały. Kiedy cena jaką za to zapłaciłem. Polecam to każdemu, kto szuka routera winda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Instrukcja obsługi pozostawia wiele do życzenia, ale ogólne wrażenie sprawia bardzo dobrze wykonany przyrząd precyzyjny, zdolny do ciężkiej pracy. Jeszcze go nie użyłem, bo zmagam się z instrukcją, ale to na pewno robi wrażenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem część, z której nie mam pożytku. W ofercie z obrazkiem winda routera była oferowana za cenę ok. 32 Euro. Nie powinni więc traktować klientów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$5.74
    • US$29.99
    • US$115.99
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$41.39