Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(350)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(350)
    • 5 Star(334)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Opakowania mogłyby być lepsze dla takiego produktu premium. Wykonanie jest bardzo dobre, ale nie idealne. Niektóre frezowane krawędzie są na tyle ostre, że można przeciąć palec, i będę musiał je stępić za pomocą pliku lub narzędzia do odcinania. Pasuje do mojej piły do DeWalt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Produkt przybył przed datą dostawy i był dobrze zapakowany. Jest wytrzymały i wykonany z wysokiej jakości materiałów. Nacięcia są prawdziwe dla kątów. Nie ma potrzeby żadnych korekt. Prowadnice do toru są łatwe do regulacji. Produkt przerósł moje oczekiwania. Za taką cenę nie możesz się pomylić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Gdy wyciągniesz to z pudełka, możesz powiedzieć, że jest to wysokiej jakości sprzęt, jednak pudełko zostało zgniecione po dostarczeniu, ramię zostało zgięte, a kiedy pociągnę miterometr w piłie, a po prostu ręka jest w piłce, nie chce Aby zsunąć się z powrotem na górę soli spada tylko trochę nie wiem, co zrobić z tym mam Hitachi piłę stołową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Jakość wykonania jest bardzo dobra. Miernik może być bardzo dobrze dostosowany do istniejącego rowka w piłce za pomocą śrub sześciokątnych, tak, że nie ma już więcej zabawy. Daję 4 gwiazdki zamiast 5, ponieważ zamiast obrazowanego mosiężnego uchwytu i mosiężnej śruby do blokowania, dostałem aluminiową rączkę i plastikową śrubę blokującą. Po reklamacji cena została ostatecznie obniżona o 10 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dostawa jest bardzo szybka, a towary są doskonałe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Najlepszy przystanek, bardzo dokładny i fajnie się z nim pracuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Masywny i dokładny znacznie lepszą jakość niż oryginał, który był częścią maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Dobrze zapakowane, fantastyczna jakość, bardzo wytrzymałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Szybka dostawa Dobra jakość Dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Bardzo dobra jakość wykonania. Bardzo masowa jakość. Druga wycieczka byłaby bardzo pomocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$49.99
    • US$17.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$103.99
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$65.99
    • US$24.99
    • US$46.19
    • US$99.99
    • US$17.99
    • US$17.99