Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(246)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(246)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Dostawa była bardzo szybka. Wszystko przybyło dobrze spakowane. Sprawdziłem wszystko od razu i wyglądało bardzo dobrze. Dostosowałem wszystko i ustawiłem. Jest bardzo dokładny i dobrze działa. Nie chcę już tego przegapić. Dać wyraźne zalecenie zakupu, i kupić go ponownie w każdej chwili. Jest to zdecydowanie warte swoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Bardzo wysokiej klasy miernik i akcesoria, jak pokazano w opisach Bangooda. Rzemiosło jest imponujące, prawie zbyt ładne w użyciu. Dotarcie przesyłki zajęło dużo czasu, ale było bardzo dobrze, na co warto czekać. Pakowanie na poszczególne przedmioty jest godne pochwały. Jednym z obszarów w opakowaniu, które należy zwrócić uwagę, jest skrzynka łącząca, która przebija pudełko. W tej dostawie nóż przebił skrzynię, ale nie został uszkodzony. (W poprzedniej kolejności zostały uszkodzone.) Zdecydowanie polecam to imponujące narzędzie! Dziękuję, Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobry wskaźnik mitra. Pakiet zewnętrzny może być lepszy, ale pudła w środku były nietknięte. Krawędzie części ze stali nierdzewnej są nieco ostre, ale jest to tylko mała wada i można łatwo naprawić. Rozstaw jest bardzo dokładny, łatwy w konfiguracji i użyciu. Ogrodzenie aluminium jest wytrzymałe i sztywne. Byłem tylko trochę rozczarowany blokiem stopu, który jest wykonany z jakiegoś rodzaju plastiku (tego samego jak na ogrodzeniu) zamiast aluminium. Moim zdaniem tańsza wersja z aluminiowym uchwytem ma lepszą cenę/jakość rtio. Łatwo jest zamienić szerokość na różne rozmiary szczeliny mitra (patrz rysunek). Potrzebujesz dwóch dziur z M6 i dwóch z M5. W sumie bardzo dobry produkt dla pieniędzy. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Świetne opakowanie, łatwa instalacja. Ciężka praca i dokładny produkt. Skala stopnia jest drukowana i nie grawerowana. Instrukcje w języku chińskim i angielskim, ale z dużą ilością zdjęć. W moim Dewalt 7485 jest idealny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Czas dostawy w 100% gwarantowany Przewodnik i stop doskonałej jakości materiałów kompatybilnych z Dewalt 7485-QS doskonały polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Ten produkt jest doskonały od czasu dostawy, pakowania, jakości produktów pierwszej klasy, teraz, aby zobaczyć, jak dokładny jest, ale pierwsze wrażenie jest świetne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Excelente servicio, excelente precio excelente productos estoy muy satisfecho por mi adquisición de esté producto, lo recomiendo Gracias por tan buen servicio a tiempo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Przesyłka dotarła do mnie w doskonałym stanie. Opakowania również były doskonałe. Jakość jest wspaniała dla obsługi klienta, jest profesjonalna, współpracuje i szybko reaguje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dostałem paczkę wcześniej niż się spodziewałem. Każda część montażowa jest dobrze zapakowana. Dziękujemy sprzedającemu i kurierowi Przedmiot zbudowany jest solidny, solidny. Jeden z moich najlepszych zakupów w Banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    produit en très bon état, livraison rapide, merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$21.84
    • US$32.99
    • US$68.99
    • US$119.99
    • US$23.64
    • US$22.28
    • US$9.69
    • US$45.99
    • US$25.99