Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2021

    Zestaw był nieczynny w czasie 11.11, ale udało mu się dotrzeć (Sydney) w ciągu 3 tygodni. Jig i zacisk były dobrze zabezpieczone 2 warstwami kartonowych pudełek. Ładnie zapakowane. Ta recenzja została napisana zanim miałem szansę przetestować narzędzia. Mam nadzieję, że Banggood pozwoli klientom na aktualizację w późniejszym terminie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Znakomity produkt wysokiej jakości. Dobrze zapakowane i przybyło bez uszkodzeń. Wykończenie jest doskonałe na urządzeniu i wszystkich częściach. Dostarczone wiertła są ostre i dobrej jakości. Poręczna część zestawu, którą nie mogę się doczekać, aby użyć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobrej jakości produkt i szybka dostawa na czas z Banggood. Idealny do obróbki drewna i stolarki szafkowej. Zaleca się kupić to, jeśli chcesz to. Solidny kabel anodowany aluminium i ciężki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Produkt wysokiej jakości, bardzo dokładne i użyteczne. dobre pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt, dokładne i dobre w użyciu. dobre opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Po prostu użyłem go po raz pierwszy. Znakomita jakość doskonałego jig. Polecam go każdemu stolarzowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dostałem ją wczoraj. Wygląda wspaniale i dobrze zrobione. Nie ma ostrych krawędzi. Nie miałem jeszcze czasu go przetestować, ale jestem przekonany, że robi to, co obiecuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Doskonały produkt, wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Świetny produkt, bardzo łatwy i intuicyjny w użyciu. Podoba mi się czarny finisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Prosto z pudełka. Odpoczynek wygląda bardzo dobrze. Bez Demage jest to ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$5.74
    • US$37.99
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$5.76
    • US$25.99
    • US$6.89