Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wygląda ok, pasuje do innych wiórów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Po zakupie doskonałej płyty otworowej do szafek, pomyślałem, że konieczne jest dodanie 5 mm stadniny (standard europejski). Pięknie wykonane, za bardzo przystępną cenę. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Zawsze dobra jakość, poprawne terminy, nic do powiedzenia. Mój wielowrzecionowy 32mm jest dobrze wyposażony. Możesz wybrać średnice według własnych potrzeb. Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy i wszystko wydaje się być w dobrym stanie. Nie używałem go jeszcze, więc nie mogę komentować jakości poza jakością materiału, który wydaje się być dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    These work great with the Wnew doweling jig. Drill bit hole is just the right size, not too sloppy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeeVIP3
    US
    13/10/2021

    Dobrze wyszkolone. Przychodzą w opakowaniach po 2 osoby. Kupiłem je, aby mieć dodatkowe krzewy o różnych rozmiarach, ale również do wykorzystania samodzielnie jako przewodnik wiertniczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zamówiłem 6 zestawów tych krzaków. Wszystkie mają tę samą wysoką jakość. Czas dostawy jest w porządku..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Nie mogę ich sprawdzić, bo nie ma ich na liście. Zamówiłam je tego samego dnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Doskonałe prowadnice do wiercenia kołków dostępne w tej samej firmie. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.76
    • US$18.47
    • US$10.49
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$13.88
    • US$29.55
    • US$20.99
    • US$5.74
    • US$31.04
    • US$13.85
    • US$6.29
    • US$6.89
    • US$19.62
    • US$11.49
    • US$18.39
    • US$23.99