Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Tylko to, co potrzebuję do mojego pierwszego użycia może potrzebować kolejnego lub nawet dłużej, jeśli to działa w sposób, w jaki chcę przyczepić się do toru na mojej piłce Plunge Track

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    /Otrzymaliśmy. Dobrze zapakowane. jeszcze do użycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Solidna linijka metalowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Przybyła wcześnie, w dobrym stanie. Bardzo zadowolony z mojego zakupu mocny klej i przezroczysty druk idealny do mocowania do ławki lub stołu, oszczędzając, że trzeba wykonać cięcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Podwójna skala, która pozwala na umieszczenie tego samego artykułu, ułożenie i wynikły odczyt w obu wersach: od prawej do lewej lub od lewej do prawej. Tani koszt, kupiony 2 x 1m i 2x0,6m.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To bardzo ładna linijka i dobrze się czuje, ale znaki są tylko wydrukowane i nie wyryte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Świetnie, w sam raz na moją piłę krzyżową, żeby to skalibrować.... Świetny pomysł, że czytają tak czy inaczej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Produkt otrzymany i dostawa zgodnie z opisem. Element jest dobrze zapakowany i wygląda nawet lepiej niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 337
    • Ft5 695
    • Ft15 959
    • Ft4 005
    • Ft8 544
    • Ft2 926
    • Ft11 886
    • Ft3 913
    • Ft9 611
    • Ft6 407
    • Ft4 625
    • Ft3 200
    • Ft6 049
    • Ft6 163
    • Ft5 238
    • Ft1 230
    • Ft1 933
    • Ft7 119