Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    To jest bardzo niesamowita mała łódź RC. Jest to naprawdę dobre dla dzieci i członków rodziny powyżej 9 lat. Naprawdę dobra władza i prawo do siebie. 35km/h. Uwielbiam to. Polecam wielu miłośnikom RC. Potężny silnik bezszczotkowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Witam, sterowanie działa bardzo dobrze, ale sterowanie silnikiem nie działa. To nie jest normalne. Otworzyłem łódź i przetestowałem połączenie baterii bezpośrednio z silnikiem i działa bardzo dobrze. Myślę, że to odbiornik radiowy, który nie działa do sterowania silnikiem. Może mi pan wyjaśnić, co mam robić, albo czy jest możliwe, aby naprawić łódź, której nie mogłem użyć? Jestem bardzo zaskoczony, ponieważ moi przyjaciele mają to samo i działa bardzo dobrze, a ja mam dobre opinie na temat produktu. Chcę być w stanie korzystać z niego i cieszyć się łodzią w pełni!! Z góry dziękuję za odpowiedź. Beniamin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Jest to dobry produkt przybył w doskonałym stanie i dobrze jak opisano w publikacji i już jest dobry i idzie doskonały jedyny problem jest to, że dostaje kilka kropli wody. Elementy są zapieczętowane i nie sądzę, żeby to miało wpływ na ciebie, ale to nadal kontrapunkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Dobra, mała łódź, nie powolna, mimo że ma 2S 1500mAh Lion akumulator. Ma ładowarkę USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Mam kilka łodzi, bardzo lubię tę, ponieważ jest po prostu płynna, ładna średnia prędkość nie wolno, nie bardzo szybko, ale bardzo ładnie.. Podcięcie było ustawione idealnie.. Moja jedyna skarga to ile czasu zajęło dotarcie, ale przynajmniej przybyło...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Ładna mała łódź, jest dobrze wykonana i wygląda pięknie. Szybka dostawa doskonała cena 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Very fast little boat. There is nothing better to buy for 50$. My unboxing video: https://youtu.be/yUuuT8mxBKU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Very fast little boat. There is nothing better to buy for 50$

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    super bateau pour le prix

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To dobra łódź. Polecam dla młodych dorosłych lub dorosłych szukających trochę zabawy w RC. Łatwy w konfiguracji i użyciu. Akumulator wydaje się być całkiem dobry i daje dużo czasu na bieganie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 444
    • Ft14 255
    • Ft29 274
    • Ft39 521
    • Ft14 572
    • Ft33 751
    • Ft17 741
    • Ft17 034
    • Ft50 693
    • Ft19 391
    • Ft12 988
    • Ft12 449
    • Ft5 066
    • Ft40 719
    • Ft8 412
    • Ft220 527
    • Ft33 583
    • Ft28 368