Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Świetnie, Przedmiot jest dokładnie taki sam jak w opisie. Wysyłka była szybka i dostarczona przed planowanym terminem. Podziękowania dla sprzedawcy i dla Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    IV bought these diffs for when the old ones are no longer usable I also have the upgrade centre shaft the old ones are still going strong As always Banggood you rock fantastic price fantastic service fantastic post cheers

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    To bardzo miłe uczucie po pewnym TLC przed zainstalowaniem. Wychodząc z opakowania czuł się odpowiednio wyregulowany i obracany swobodnie, ale można było poczuć, że nie ma w nim tłuszczu. Drugi nie był prawidłowo zmontowany i nie można go nawet obrócić bez mocowania. Zaskakujące jednak, że są one bardzo dobrze połączone. Wygląda na to, że obaj mieli pojedynczą 0.1mm po obu stronach i to wszystko. Po włożeniu w nie trochę tłuszczu i prawidłowo zmontowaniu, czują się niesamowicie! Nie ma gry po obu stronach, a obrót wewnętrznego biegu jest teraz tak gładki. Opór, który czuję w nich, gdy obracam je ręcznie, nie jest zainstalowany, jest idealny. Zdecydowanie polecam je, ale nie otwieraj tylko pakietu i instaluj je!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    All okay, not tried yet but look correct and going to be better than plastic housed oem part!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Szybka dostawa super produkt dzięki 👌 Nadal musi być zainstalowany, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Super Qualitäten. Aufschrauben, fett rein, zusammenschrauben und los geht's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo puszka oryginalnego tłuszczu nie wahaj się umieścić pewne w inny sposób pewne katastrofy. Jeśli nie wyglądać dość solidnie, aby zobaczyć w czasie. Szybka dostawa 8 dni we Francji

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    A México llegó bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Najlepsza modernizacja, która ma być wykonana w wersji 144001, jest bardzo dobrej jakości, oprócz tego, że jest z metalu, metal jest bardziej sztywny, bardziej odporny, wydaje się być stalą, oryginalny był cynk, więc 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Działaj dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.99
    • US$12.69
    • US$6.99
    • US$43.99
    • US$19.99
    • US$195.99
    • US$25.99
    • US$194.99
    • US$19.62
    • US$12.99
    • US$15.00
    • US$5.50
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$8.99
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$27.09