Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Super díl sice jsem ho našel na internetu a vytiskl na 3d tiskárně, ale originál je stejně nejlepší. Doporučuji ***** Hlavně je super že doručení jen 14 dní. Velká pochvala ******

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    worked great for l979

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Pasuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Plastik jest dość kruchy, zacząłem pryskać moje części wd40, gdy wchłonie się w plastik i daje mu trochę naprężenia, co pomaga trochę od mocnych uderzeń. Cieszę się, że wymiana jest dość tania. Zalecam kupno pary na wszelki wypadek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2016

    Does the job👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    produit conforme excepté la couleur qui est jeune, mais ca ne me dérange pas, ca change du noir. a voir avec l'usure, mais semblent de bonne facture

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    As ordered and in good time. Would love the “special” screw to be included (only half length is threaded - rest is needed as pivot) it’s fairly unique and often lost in a crash! But u can dodgy it with a bit of creativity. Ta muchly BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2017

    "excellent product,This item is very good quality I highly recommend it, Well constructed,and works well,Perfect customer service,100%satisfaction!,Thanks,banggood!Well done! "

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2015

    Bought these to fix up a litehawk brute and litehawk blast that I purchased locally. These parts are no different than the litehawk parts, but less than half the price. Good deal, and good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Received in yellow colour. No problem for me, but should be noted in the description. Everything OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 326
    • Ft6 287
    • Ft14 061
    • Ft3 698
    • Ft2 958
    • Ft3 698
    • Ft7 687
    • Ft3 326
    • Ft2 586
    • Ft3 326
    • Ft11 532
    • Ft9 289
    • Ft3 201
    • Ft2 528
    • Ft4 806
    • Ft5 765
    • Ft4 806
    • Ft3 698