Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Dostarczone na czas Paczka nie miała żadnych uszkodzeń związanych z transportem Samochód rc wygląda niesamowicie, a jakość jest wyższa niż cena Naładowałem i rozładowywałem baterie, a wyniki były dobre Pierwszy bieg był satysfakcjonujący, odpowiedź z pilota jest dobra, samochód jest RTR i naprawdę szybki, nie można nim jeździć w domu :-). Dzięki sprzedawcy i Banggoodowi. Polecam ten samochód RTR. To jest warte dla Bucka

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bardzo ładny, mały dryfujący samochód. Ma dobrą moc i jest dość szybki. Mam dużo zabawy z rozdzieraniem go po domu. Dobra jakość i szybka wysyłka polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Otrzymany dzisiaj i pakiet był w idealnym stanie i samochód jest dokładnie to, czego szukałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Bardzo zabawne, i bardzo szybkie! Myślę, że idealnym miejscem do jazdy jest to wszędzie z dużą płaską półgładką lub szorstką betonową podkładką, ponieważ ślizga się jak szalona na każdej śliskiej powierzchni. Jednak nadal świetnie się bawiłem jeżdżąc tym wszędzie i polecam kupić go za tak rozsądną cenę! Mój przyjaciel już zamawia jednego ze swoich z trofeami. (zmodyfikowana osiowa sc24 na zdjęciu w skali)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Bardzo najlepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Fajny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Bardzo zadowolony, super szybka dostawa do Austrii. Samochód naprawdę dobrze wykonany i bardzo szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Świetny mały w domu samochód rc. Może dryfować i przytrzymywać slajdy. Zamówiłem kilka plastikowych kółek, aby pomóc w przesuwaniu. 2s lipo trwa około 10 minut. Dość cicho, żeby nie denerwować sąsiadów! Dobra zabawa za 50 funtów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Pochodzi z trzema liposukcja; uważaj na przegrzanie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$108.99
    • US$98.99
    • US$52.99
    • US$40.99
    • US$48.99
    • US$48.99
    • US$147.99
    • US$84.99
    • US$55.99
    • US$79.99
    • US$202.99
    • US$446.99
    • US$48.99
    • US$34.99
    • US$70.99
    • US$125.99
    • US$14.99