Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Dostarczone na czas Paczka nie miała żadnych uszkodzeń związanych z transportem Samochód rc wygląda niesamowicie, a jakość jest wyższa niż cena Naładowałem i rozładowywałem baterie, a wyniki były dobre Pierwszy bieg był satysfakcjonujący, odpowiedź z pilota jest dobra, samochód jest RTR i naprawdę szybki, nie można nim jeździć w domu :-). Dzięki sprzedawcy i Banggoodowi. Polecam ten samochód RTR. To jest warte dla Bucka

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bardzo ładny, mały dryfujący samochód. Ma dobrą moc i jest dość szybki. Mam dużo zabawy z rozdzieraniem go po domu. Dobra jakość i szybka wysyłka polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Otrzymany dzisiaj i pakiet był w idealnym stanie i samochód jest dokładnie to, czego szukałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Świetny mały w domu samochód rc. Może dryfować i przytrzymywać slajdy. Zamówiłem kilka plastikowych kółek, aby pomóc w przesuwaniu. 2s lipo trwa około 10 minut. Dość cicho, żeby nie denerwować sąsiadów! Dobra zabawa za 50 funtów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Omg wow, dlaczego nie dostałem tego wcześniej przyniosłem dla dzieci, ale jestem w nim zakochany sam lol tak dużo zabawy!!! I możesz dosłownie zastąpić każdą część tak dobrą długoterminową przyjemnością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Pochodzi z trzema liposukcja; uważaj na przegrzanie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wspaniała, mała bryka! Zabawa do majstrowania i szybko dla jego rozmiaru, na pewno warto podnieść. Uważaj, że siatka przekładni jest ciasna w podwoziu, daj mu trochę smaru i można go uwolnić, faktycznie idzie szybciej od niego zbyt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Ale musisz naprawić dyfuzory, jeśli chcesz być chłodniejszy. Wystarczy papier ścierny i usunąć nadmiar plastiku na dyfuzorach i częściach. Na youtube są filmy na ten temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Hobby-grade and fast ! Great for drifting and racing indoors. Tires work great on most surfaces and drift on smooth surface. Perfect gift for a big kid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$12.39
    • US$88.99
    • US$230.29
    • US$78.99
    • US$80.99
    • US$52.99
    • US$105.99
    • US$20.99
    • US$53.99
    • US$72.99
    • US$78.99
    • US$69.99
    • US$132.99
    • US$56.99
    • US$24.99
    • US$151.99
    • US$2.99