Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2021

    To jest naprawdę ładne i szybkie. Po znalezieniu kontrolera i otwarciu miejsca w moim domu miałem tyle zabawy z tym samochodem, że już zamówiłem nowe części zamienne. %100 by to poleciło. Zamówię jeszcze dwa. Bardzo mi się podoba. Siła i szybkość to wszystko, co dostajesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Bardzo dobry, niezawodny samochód rc, który jest dobrą podstawą do modernizacji i budowy .. Jest bardzo szybki, mimo że jest to silnik szczotkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Gorąco polecam ten produkt metalowe podwozie i 2 elektroniki. Bardzo szybko i wytrzymale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Wow absolutnie pod wrażeniem ten mały samochód dostarcza.... Nie może być bardziej zadowolony z samochodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dostawa dotarła bardzo szybko - jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Niesamowity samochód rc! Bardzo cięta i szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Jakość i cena, zgodnie z oczekiwaniami, świetnie! Dla tej małej rzeczy, super szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dzień dobry, pani doktor Dobrze przyjęty pakiet Mam uszkodzoną baterię, Drut jest rozebrany i ze względów bezpieczeństwa nie chcę go używać. Dziękuję za Przesyłka akumulatora Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Kupiłem cztery takie nie były złe. Samochód jest szybki i osiąga około 20 km/h. Bateria wytrzyma około 1 godziny na 30 minutowym ładowaniu. Samochód ma też zamienniki każdej części, co oznacza, że to całkowicie hobbystyczna ocena. Jedynym minusem jest to, że straciłem 2 agrafki od skoku z samochodu, ale są tak tanie, że to nie ma znaczenia. W sumie świetny samochód polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Najlepsze uderzenie w skali 1/28 na drogach. K989 jest wyposażony w gumowe opony i ładnie dryfuje po linoleum podłogi w moim domu. Polecam co najmniej dwie baterie, ponieważ mój syn i ja stale ścigamy się samochodem po domu. Oceniam, że otrzymujemy ~15-20 minut pracy za ładunek. Mamy hobbystyczną ładowarkę lipo klasy, ale nie używaj jej, ponieważ dołączona ładowarka USB działa w mniej niż godzinę. Uważaj na palce przy szczotkowanym silniku, gdy robi się gorąco. Nie widzę potrzeby uaktualnienia do bezszczotkowego, dopóki elektronika nie zesra łóżko. Otrzymaliśmy K989 w ciągu dwóch dni z magazynu Banggood Rancho Cucamonga, CA w ciągu dwóch dni, wysyłka na adres CA! Kochaliśmy samochód tak bardzo, że zamówiliśmy 284131 z Banggood i nie możemy się doczekać, aby uruchomić oba jednocześnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$107.99
    • US$92.99
    • US$13.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$90.99
    • US$103.99