Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(358)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(358)
    • 5 Star(330)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Epic samochód dużo zabawy super szczegółowe pełne hobby dla nowych lub doświadczonych RC hoobyest, pełne proporcjonalne sterowanie łatwe w użyciu i ustawione z ładowarką i kontrolerem i opcjonalnie akumulatory sprawia, że samochód jest zabawny dla wszystkich grup wiekowych, Samochód jest dobrze zbudowany super szczegółowy z pełną instrukcją i listy części również posiada zestaw uaktualnień czarownica czekam na zamówienie i montaż wkrótce, jest to nici dla jego wielkości idealny do krótkich kursów, Sprawia, że czuję się jak im 8yrd stare wszystko od nowa cena jest bardzo dobra dla samochodu produktu i nadmiary masz kontrolera akumulatory są wszystkie dobrej jakości w cenie, do użycia, kontroli, stylu, zabawy, jakości, Oceniam ten produkt na 5 gwiazdka dla usług i dostaw również nie można winić 5star dobrze polecany produkt. Panie K.Meller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Genialny mały samochód i wielki huk za dolara, to jest tanie dla tego, co to jest.Na równi z mini z kyoso za ćwierć ceny, więc dobrze kupiłem trzy z nich, gorąco polecam..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    BARDZO ZABAWNA!!!. Wydali nową wersję, która ulepszyła dłuższe metalowe wały napędowe i kilka innych ulepszeń. Możesz łatwo zmienić go w drifter, z kilkoma modyfikacjami, takimi jak opony dryfujące, zwiększyć kąt kierowania i kilka innych trybów przekładni. Dla mnie czas ładowania zajmuje około 15-20 minut z gniazdem 110V i trwa około 30-40 minut w zależności od prędkości jazdy. Zalety: Dobre dla początkujących, takich jak ja Świetne auto w środku W sumie dobra wartość. Wady wady: Zawiesina jest trochę lepka i wymaga pewnych regulacji. Różnice są jeszcze lepkie i powodują, że silnik łatwo się przegrzewa. Metalowe ulepszenia do tego samochodu czasami nie pasują prawidłowo i zdecydowanie trzeba je zmodyfikować, aby działały tak, jak powinny. Ogólnie bardzo lubię samochód i nie mogę się doczekać, aby go projekt drift samochodu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    12 dni wysyłka jest bardzo dobra. Śmieszny mały samochód. Słyszy pan, że jest jakiś opór w napędzie, więc trzeba go naprawić. Znajdź filmy na YouTube jak to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Article arrivé en bonne état et complet, service respecté et envoie rapide.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Maszyna jest „idealna". Sugeruję, żebyś to naprawiła, może po tym, jak spróbuje go przejechać. Rozebrać to na części i usunąć nadmiar plastikowych okryć ze wszystkich stron. I dodaj tłuszcz tam, gdzie potrzebujesz. Zobaczysz, że cena jest warta świeczki. Również dlatego, że nie znajdziesz nic w tej cenie w sklepach modelowych. Świetnie zacząć łapać te małe schody i mechanikę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    To są świetne małe samochody. Uzależniasz się od nich bardzo szybko. Najpierw kupiłem ciężarówkę 284131, a potem K989 i K969. Wszystkie są do siebie podobne i dzielą wiele części. K989 to ten z zablokowanym dyferencjałem, wygląda ładnie i dobrze jeździ. Ma taki sam duży nadajnik jak K969 i ogólnie jest tylko nieznacznie ulepszony. Jest z gumowymi oponami, więc musisz kupić opony dryfujące, jeśli chcesz driftować na dywanie. To świetny samochód, ale ze względu na ulepszenia (jazda, światła, nadajnik) wolę 284131. Potrzebujesz do tego dodatkowych opon, albo naprawdę gładkiej powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Świetny produkt. Uwielbiam go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Naprawdę piękny model i dla wielkich bardzo szybko. Towary dotarły do Niemiec dobrze zapakowane i nieuszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2022

    Po drugie, że biorę, nie mogę znaleźć jednostki sterującej, a nad nią trzeba czekać, a ja też znam mechanizm różnicowy i potrzebowałem akumulatora do innej maszyny, w końcu go podniosłem, ani nie naprawiłem innego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$146.99
    • US$12.39
    • US$137.45
    • US$118.99
    • US$114.99
    • US$98.99
    • US$129.99
    • US$54.99
    • US$55.89
    • US$149.99
    • US$156.99
    • US$122.42
    • US$80.99
    • US$83.29
    • US$100.39
    • US$106.99
    • US$279.99
    • US$19.99