Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(279)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(279)
    • 5 Star(258)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Epic samochód dużo zabawy super szczegółowe pełne hobby dla nowych lub doświadczonych RC hoobyest, pełne proporcjonalne sterowanie łatwe w użyciu i ustawione z ładowarką i kontrolerem i opcjonalnie akumulatory sprawia, że samochód jest zabawny dla wszystkich grup wiekowych, Samochód jest dobrze zbudowany super szczegółowy z pełną instrukcją i listy części również posiada zestaw uaktualnień czarownica czekam na zamówienie i montaż wkrótce, jest to nici dla jego wielkości idealny do krótkich kursów, Sprawia, że czuję się jak im 8yrd stare wszystko od nowa cena jest bardzo dobra dla samochodu produktu i nadmiary masz kontrolera akumulatory są wszystkie dobrej jakości w cenie, do użycia, kontroli, stylu, zabawy, jakości, Oceniam ten produkt na 5 gwiazdka dla usług i dostaw również nie można winić 5star dobrze polecany produkt. Panie K.Meller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Maszyna jest „idealna". Sugeruję, żebyś to naprawiła, może po tym, jak spróbuje go przejechać. Rozebrać to na części i usunąć nadmiar plastikowych okryć ze wszystkich stron. I dodaj tłuszcz tam, gdzie potrzebujesz. Zobaczysz, że cena jest warta świeczki. Również dlatego, że nie znajdziesz nic w tej cenie w sklepach modelowych. Świetnie zacząć łapać te małe schody i mechanikę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Ten mały młotek to kopniak w tyłek! Udało mi się wcisnąć w nim większą pojemność lipo i szybko poszło z szybkiego do głupiego. Zabawny mały wewnętrzny rajdowiec

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Genialny mały samochód i wielki huk za dolara, to jest tanie dla tego, co to jest.Na równi z mini z kyoso za ćwierć ceny, więc dobrze kupiłem trzy z nich, gorąco polecam..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Mały samochód działa bardzo dobrze zarówno szybko jak i skutecznie, a do tego znajdziemy mnóstwo części zamiennych do naprawy lub poprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybył w 12 dni z kartonu w doskonałym stanie; produkt jest jeszcze do wypróbowania, ale ufam w dobre recenzje. W każdym razie, dziękuję Bangood za doskonałą obsługę logistyczną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Rozebrałem go, żeby upewnić się, że wszystko dobrze działa. Śruba nie została zamontowana odpowiednio do sprzętu dyferencyjnego z przodu, była przykręcona pod kątem 45 stopni. Jakieś uszkodzenia w wyniku, ale nie na tyle ważne, a śruba weszła poprawnie. Wyszlifowałem dłuższe dyski dyferencyjne, by je trochę uwolnić i pokryłem biegi 40000 płynem dyferencyjnym. (to nie są zapieczętowane dyferencje, więc chciałem użyć czegoś, co naprawdę nie wycieknie). Dodałem też trochę tłuszczu do zewnętrznych przekładni dyferyjnych w przegrodach. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Poza tymi małymi problemami, jest to samochód zgrabny, zaskakująco ciężki jak na rozmiar, prawdopodobnie ze względu na aluminiową podwozie i klamrę. Kupiłem ten samochód głównie po to, by gonić nowego szczeniaka, i żeby samochód gonił przez szczeniaka, i okazuje się, że działa dobrze na twardej podłodze i standardowym dywanie. (nie spakowany, sztywny dywan, ale nie szalony puszysty dywan). Ma dobrą prędkość, obsługa jest trochę nerwowa, ale nie jest zła, a czas biegu jest dobry. Ciało jest również ładne, zdecydowanie kopiuje Fiestę Kena Blocka. Na przedniej szybie znajduje się Hooginiga, a Sonic po kursowaniu w niebieskim, owalnym emblemie (kopiującym logo Forda). Nie wygląda to źle. Zdecydowanie warte swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Naprawdę piękny model i dla wielkich bardzo szybko. Towary dotarły do Niemiec dobrze zapakowane i nieuszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo dobry produkt, polecam zakup, mały i szybki, nie używam go do dryfowania, tylko płaskie tory i jest tak przyjemne, ale trochę niekontrolowany, kiedy samochód jest statyczny lub niska prędkość i dać pełny gaz. Czytałem o tym i jest wiele nowości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Świetny samochód RC, ale jedno koła wewnątrz jest trochę nierówne, co sprawia, że koło się chwieje, ale jeździ dobrze na podłodze. Podążanie za dobrymi filmami na yt pozwala zrobić kilka łatwych napraw dla różnic, kierunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 954
    • Ft24 116
    • Ft38 618
    • Ft22 763
    • Ft28 207
    • Ft24 116
    • Ft5 798
    • Ft66 730
    • Ft6 714
    • Ft20 452
    • Ft19 781
    • Ft6 103
    • Ft10 222
    • Ft28 390
    • Ft12 209
    • Ft42 129
    • Ft32 054
    • Ft19 390