Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1318)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1318)
    • 5 Star(1234)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Te małe samochody są niesamowite! Kupiłem wóz z napędem i są szybkie! Kupiłem też gumowe opony i aluminiowe koła do samochodu dryfującego, bo bardziej lubię jeździć samochodami. W ten sposób mój syn i ja również będziemy się ścigać. Bardzo dobrze wykonane, aluminiowe podwozie i zaskakująco dobrze radzą sobie jak na ten rozmiar samochodu. Za cenę, którą muszą mieć wszyscy entuzjaści RC!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jaki wielki mały samochód kocham go jest szybki i trwały łatwy do ładowania i jest z bardzo przyczepnych opon idealnych na torze lub poza torem.Z tak wielu modernizacji stopów do wyboru będę musiał je wszystkie te samochody jeżdżą świetnie i są bardzo reagują.Jedyny Minusem jest małe spinacze nadwozia są trochę sztywne, ale nic, czego niektóre magnesy nie naprawią. Gorąco polecam ten samochód dla każdego wieku, jak może wziąć kilka uderzeń bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobry czas od rozpakowania do pierwszego biegu. Podwozie jest wykonane z metalu i wygląda na wytrzymałe samochód jest z baterią lipo ale trzeba do ADHD 4x AA BATERY dla radia, konieczne dla dobrej zabawy byłem w stanie przetestować około 20 Minut nie widząc rozładowania baterii. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dostarczone na czas jak w opisie Paczka nie miała żadnych uszkodzeń w transporcie, top. Samochód rc wygląda niesamowicie, a jakość jest wyższa niż cena Naładowałem i rozładowywałem baterie, a wyniki były dobre Pierwszy bieg był satysfakcjonujący, odpowiedź z pilota jest dobra, samochód jest RTR i naprawdę szybki, nie można nim jeździć w domu :-). Kupię wszystkie 6 modeli :-) Dzięki sprzedawcy i Banggoodowi. Polecam ten samochód RTR. To więcej niż warte dla Bucka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ogromny, wielki, wielki! Kocham ten samochód! Kiedyś jeździłem z Kyosho Mini-z, które są świetne, ale naprawdę drogie, (150 do 250e) i to jest około 36 do 45e ! To jest FAST! (ang.). Około 30 km/h, a tak fajnie się prowadzi, prawdziwa zabawa. napęd na 4 koła, reaktywny, w pełni proporcjonalny, Metalowa płyta pod podwoziem, wiele ulepszeń, to zdecydowanie hobbystyczny samochód!. Kiedy upuścisz ciało, wydaje się dobrze zbudowane, ale musisz coś „zakończyć" samemu, jeśli chcesz, aby było dokładniejsze. Dyferencjał potrzebuje smaru na mój przykład. Jest trwały i może sobie pozwolić na kilka wypadków bez złamania, stabilne przy prędkości Hi. Opony miały mocny chwyt i długo nie wytrzymały na asfalcie. Dobra wiadomość jest taka, że części są kompatybilne z niektórymi częściami Mini-Z. 4wd koła, opony i niektóre nadwozia, ale z regulacjami lub małymi modyfikacjami. Co mogłoby się przydać, to rozmiar radia, bo jest ogromne! Szkoda, bo samochód jest tak mały, że zmieści się w à Innym punktem jest spojrzenie. Nie lubię ciała, ale powiedzmy, że to kwestia gustu. Mój ma pewne problemy z obsługą, ale sprzedawca przysłał mi nowy metalowy pierścień niedźwiedzi, który może rozwiązać problem. Pierwotne są z plastiku i bez tłuszczu... Więc w skrócie, nie zapomnij o cenie! To jest tak fajne do zabawy, i drobne minusy można łatwo poprawić. Odkupię go po tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jestem naprawdę podekscytowany Wltoys K989. Ale... Szkoda, że większość narzędzi jest zrobiona z plastiku. Przekładnia wału silnikowego jest wykonana z metalu, ale skrzynia biegów jest z tworzywa sztucznego. Człowiek ma wiele możliwości, może nawet kompletny samochód z metalowych ulepszaczy €€€!!! TOP. Należy wspomnieć, że samochód jest bardzo głęboki, dlatego raczej pojazd ONROAD! Najlepszy nowy asfalt. Opony mogą być trochę szersze. Instrukcje bardzo dokładne. Możesz nawet zbudować samochód ponownie. Ładowarka ładuje do 2A. Czy to takie dobre? Cena / Wydajność - NAP Przygotowałem kolejną aktualizację LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Odpowiada opisowi, ale zbyt ostrożne lub zbyt ciasne regulacja przypadkowego demontażu maszyny w recepcji, aby uniknąć problemów z dywersją do demontażu po ponownym montażu samochodu bardzo ładne i to działa bardzo dobrze i bardzo dobrze na drabinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Naprawdę mała maszyna na górze, dobra prędkość, dobra jakość metalowego podwozie, bardzo sterowalne, w skrócie nie zawiedziona moim zakupem Został dostarczony w ciągu 4 dni, dotarł w bardzo dobrym stanie we Francji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Mała szybka rozdzielczość, która jest naprawdę zabawna. Jest 4wd ma zawieszenie na jedno koło i jest zbudowany jak wielki pro rc's. Części zamienne i tuningowe są dostępne. Przesyłka była mega szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Samochód działa bardzo dobrze, nie trzeba kupować opon i opon dryfujących do dryfowania. To pytanie, które miałem i jeśli mogę komuś pomóc, wiesz o tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 635
    • Ft4 229
    • Ft7 484
    • Ft15 720
    • Ft3 757
    • Ft28 644
    • Ft5 596
    • Ft4 883
    • Ft29 467
    • Ft28 947
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft29 575
    • Ft47 525
    • Ft22 914