Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Servo jest bezpośrednim substytutem dla magazynu kierownicy WLToys K969/K989. To jest wyższej jakości serwo niż ta z magazynem, jest wyraźnie gładsza. Pasuje idealnie do zamontowania. Będziesz chciał usunąć wspornik montażowy po długiej stronie serwera (patrz zdjęcia), tak aby nie kolidował on z korpusem. Posiada tylko jeden wybór ramienia serwo, który jest zainstalowany na zdjęciach. Ręka jest dłuższa niż ta, co jest dobre i złe. Dobrze, bo daje większy kąt kierownicy niż zapas. źle, ponieważ górna płytka (usuwana na zdjęciach) zakłóca dłuższe przegubowanie ramienia. DIY RC ma film na temat tego, jak zrobić na zamówienie płytę górną CF, aby pomieścić dłuższe ramię serwo. Możesz też skrócić ramię i użyć górnej płyty. Ogólnie jest to bardzo dobra część aktualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Dotarło bardzo szybko! Już zainstalowany, doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Better than original, need to trim off a bit off the servo horn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    I’ve bought 3 of these now! Great servos, fast and good metal gears. servo horn gave my drift car quite a bit more steering angle, it drives very nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Servo ma nowy pasticowy róg i śrubę. Servo Horn nie ma wbudowanego w niego wygaszacza jak oryginalnego na WL zabawek K989. Ustawienie akcji na drugim zdjęciu. Najprawdopodobniej będzie musiał przyciąć plastikowe zakładki, aby zmieścić się w uchwytie serwo K989(979,969). Jeszcze nie zainstalowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jest idealny, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bezpośredni zamiennik witoys k989 jest szybszy niż oryginalne serwo i ma metalowe przekładnie, więc powinien być odporny na oryginalne plastikowe serwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Działa świetnie, wymieniłem jeden w mini q po usmażeniu esc i miał 5 pin plus zamiast 3 pin wtyczkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Świetny serwo, używałem w atomowym AMZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Ładne serwo pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$37.99
    • US$4.29
    • US$12.99
    • US$38.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$64.99