Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Te samochody są super. Gorąco polecam jeden dla siebie. Zrobiłem dla niego ciało TA, a teraz ona jest zawrotna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    To najtańsza, najbardziej przemyślana zabawka, jaką kiedykolwiek miałem. Jest to najlepszy i najtańszy pojazd Hobby Classic dla początkujących miłośników wyścigów i RC. Zdecydowanie nie jestem skłonny zapłacić 150 i więcej za samochód tej skali. Pros są, 30min czasu gry, trwałość, obejmuje zdalne baterie ładowarki i korony, części zamienne, dostępne dla europejskich klientów, modyfikowanie i wsparcie Wspólnoty. Moduł odbiornika pracuje z Common v2x2 Protokoll, dzięki czemu można łatwo użyć innego radia Hobby. Dla dryfowania, imo zwiększenie kąta sterowania jest jak dotąd najbardziej efektywną modyfikacją. Części „Tuning" głównie Wykonane z aluminium są również dostępne, ale tylko niewielki wybór jest przydatny. Kubki do jazdy, wieże wstrząsowe, mocowanie silnika, obudowa różnicowa, koła i silnik bezszczotkowy są warte wypróbowania. Czym byłoby rekreacyjne RC bez Banggood. Byłoby to kosztowne i stresujące przez ciągłe wizyty celne importowe. Wielkie dzięki wam za granicą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Kupiłem ten wercion i podoba mi się, bo jest z metalowymi przekładniami. Więc lepiej kupić to niż k989 Ponieważ wcześniej kupiłem k989 również z 2 bateriami i ma plastikowy silnik i skrzynię biegów i nie wiem, jak długo wytrzymają

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Uwielbiam, nie było go w magazynie, kiedy go kupiłem. Ale czas dostawy był szybki do Europy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Kupcie koła razem z nim! koła zębate działają, ale zauważył tak dużą różnicę przy trzymaniu kąta mov śruba rogu. Postaraj się również nie uruchomić przez długi okres, Motor staje się gorący dość szybko, ale wykonalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    very fast delivered, very cool drift car! just my skills are not the best yet :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Doskonała kontrola radiowa na początek i najlepsze jest to, że istnieje wiele części zamiennych do modyfikacji i poprawy. Zaleca się opcję z dwoma bateriami, ponieważ kończy się w 15 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetna jakość. Baterie trwają około 20 minut i ładują się w 3... Nie do wiary. Ma przyspieszenie i stopniowy kierunek. BARDZO ZABAWNY!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To coś zabija mini-z, przynajmniej drifting jest o wiele lepszy. Mój nie ma żadnych wad, które mogę znaleźć do tej pory, wszystkie biegów wydają się dobrze meshed nic nie było skrobanie i wszystko jest ładne i luźne. Podoba mi się to dużo do tej pory, to robi się naprawdę gorąco choć!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Samochód bardzo zabawne, akumulatory ładują się dość szybko, tylko z wadą silnik nagrzewa się dużo! Ale ogólnie doskonały mały samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$108.99
    • US$125.99
    • US$55.99
    • US$44.99
    • US$151.99
    • US$51.99
    • US$99.99