Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Świetna jakość. Baterie trwają około 20 minut i ładują się w 3... Nie do wiary. Ma przyspieszenie i stopniowy kierunek. BARDZO ZABAWNY!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Doskonała kontrola radiowa na początek i najlepsze jest to, że istnieje wiele części zamiennych do modyfikacji i poprawy. Zaleca się opcję z dwoma bateriami, ponieważ kończy się w 15 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Te samochody są super. Gorąco polecam jeden dla siebie. Zrobiłem dla niego ciało TA, a teraz ona jest zawrotna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Kupiłem ten wercion i podoba mi się, bo jest z metalowymi przekładniami. Więc lepiej kupić to niż k989 Ponieważ wcześniej kupiłem k989 również z 2 bateriami i ma plastikowy silnik i skrzynię biegów i nie wiem, jak długo wytrzymają

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    To najtańsza, najbardziej przemyślana zabawka, jaką kiedykolwiek miałem. Jest to najlepszy i najtańszy pojazd Hobby Classic dla początkujących miłośników wyścigów i RC. Zdecydowanie nie jestem skłonny zapłacić 150 i więcej za samochód tej skali. Pros są, 30min czasu gry, trwałość, obejmuje zdalne baterie ładowarki i korony, części zamienne, dostępne dla europejskich klientów, modyfikowanie i wsparcie Wspólnoty. Moduł odbiornika pracuje z Common v2x2 Protokoll, dzięki czemu można łatwo użyć innego radia Hobby. Dla dryfowania, imo zwiększenie kąta sterowania jest jak dotąd najbardziej efektywną modyfikacją. Części „Tuning" głównie Wykonane z aluminium są również dostępne, ale tylko niewielki wybór jest przydatny. Kubki do jazdy, wieże wstrząsowe, mocowanie silnika, obudowa różnicowa, koła i silnik bezszczotkowy są warte wypróbowania. Czym byłoby rekreacyjne RC bez Banggood. Byłoby to kosztowne i stresujące przez ciągłe wizyty celne importowe. Wielkie dzięki wam za granicą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Uwielbiam, nie było go w magazynie, kiedy go kupiłem. Ale czas dostawy był szybki do Europy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To coś zabija mini-z, przynajmniej drifting jest o wiele lepszy. Mój nie ma żadnych wad, które mogę znaleźć do tej pory, wszystkie biegów wydają się dobrze meshed nic nie było skrobanie i wszystko jest ładne i luźne. Podoba mi się to dużo do tej pory, to robi się naprawdę gorąco choć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    very fast delivered, very cool drift car! just my skills are not the best yet :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Akcje, nie są złe, ale walczą o kontrolę i kontrolę na każdym kroku. Ulepszyłem koła i opony, więc teraz to jest hot rod!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Bardzo fajny samochód do jazdy, a cena jest niesamowita. Wkrótce zaczyna się ulepszać tę bestię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft42 607
    • Ft23 752
    • Ft28 326
    • Ft50 966
    • Ft18 155
    • Ft37 157
    • Ft20 066
    • Ft12 421
    • Ft5 763
    • Ft31 270
    • Ft24 207
    • Ft80 942
    • Ft16 186
    • Ft19 747
    • Ft16 912
    • Ft33 764
    • Ft31 216
    • Ft4 043