Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(279)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Jest to fantastyczny mały samochód za pieniądze i zdecydowanie ma potencjał, aby pokonać Kyoshi Mini-Z na torze, jeśli śledzisz Bobrowe Hobby na YouTube. Musisz obejrzeć osiem filmów, które Beaver Hobby zrobił tylko dla tego podwozia. Samochód jest solidnym wykonawcą, po tym jak dostroi się do podwozia za pomocą wskazówek z kanału YouTube Beaver Hobby'ego. Nie pozwól, żeby strojenie podwozia odstraszyło cię od kupna tego. Każde podwozie musi wystroić się z pudełka, aby się ścigać i być konkurencyjne. Kupiłem Tamiya TA-07 pro, i potrzebował dużo tuningu, a nawet kilku poprawek. K969 i K989 to fenomenalne samochody do wyścigów w 1/28 skali z Mini-Z. Samochód jest również ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby być gotowym do jazdy podwoziem. Moja paczka dotarła za niecałe dwa tygodnie, a mieszkam w Stanach, w Wisconsin.... I pochodzi prosto z Chin. Wszystkie paczki zostały zdezynfekowane przed wyjazdem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonały mały samochód świetny w dryfowaniu jest z opon dryfujących on.Ładunek aktualizacji, aby uzyskać, które zdecydowanie idą w następnym wózku. Absolutnie kocham to i tak dzieci.Jest to również bardzo trudne do tej pory tylko minusem jest spinki do ciała są trochę fiddely. Cóż warte 50 euro dostanę trochę więcej na właściwe wyścigi dryfujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To mój drugi samochód od tego producenta. Trochę podziwu, ale taktycznie w małych detalach. Właściwie jest tak wiele różnych produktów pro dla tych modeli, że można zastąpić wszystkie na Ulepszonych częściach. I to od samego początku było niesamowite ciało Aloy. Szalenie szybki, idealny do dryfowania. Najlepszy mały samochód na świecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Te małe samochody są niesamowite! Kupiłem wóz z napędem i są szybkie! Kupiłem też gumowe opony i aluminiowe koła do samochodu dryfującego, bo bardziej lubię jeździć samochodami. W ten sposób mój syn i ja również będziemy się ścigać. Bardzo dobrze wykonane, aluminiowe podwozie i zaskakująco dobrze radzą sobie jak na ten rozmiar samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Śliczny mały samochód. Uwielbiam go. Koła są trochę sztywne, więc podwyższam różnice i tak są tanie 12 funtów. Najpierw nic z przodu i z tyłu. A nie to, że to bardzo miła zabawka. Podoba mi się, mam też k989. Ale to mi się bardziej podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Świetnie jak K989, polecam. Niewielka różnica między k989 a k969 jest w różnicach. W k969 oba dyferencje przednie i tylne są zablokowane na stałe (brak biegów wewnątrz). W mojej wersji K989 silnik jest plastikowy, w k969 metalowy. Reszta jest taka sama. Standardowa rozstaw osi 98 mm, długość 102 mm. Uparty może uzyskać 4 mm więcej, ale ze szkodliwym dla części. Ciesz się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dostarczone w ciągu tygodnia. Jest naprawdę mały Widzę, nawet mniejsze niż moje wltey A252 włóczęga.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Świetne małe RC w tej cenie. Dotarł bardzo szybko i bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To bardzo dobry produkt, tylko mój był zły z nicią na ramieniu serwo, więc musiałem przykręcić trochę większą śrubę i napełnić ją taśmą, ponieważ plastikowa kula pękła, kiedy chciałem ją włożyć, wszystko inne bardzo dobrze. Przychodzę 4 dni wcześniej niż planowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Szybka wysyłka do Kanady dostał to w tydzień, 98 mm rozstaw osi może być rozszerzony do 102 mm, dużo aktualizacji w zależności jak bardzo chcesz w to kopać, zamówiłem żyroskop w tym samym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 041
    • Ft3 523
    • Ft10 988
    • Ft5 285
    • Ft5 157
    • Ft11 281
    • Ft4 577
    • Ft5 285
    • Ft2 818
    • Ft32 790
    • Ft32 054
    • Ft51 960
    • Ft22 589
    • Ft28 390
    • Ft16 209
    • Ft7 324
    • Ft41 824
    • Ft8 152