Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1050)
  • Obrazy
  • Wideo(22)
  • All Star
    • All Star(1050)
    • 5 Star(932)
    • 4 Star(80)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Jest to szybki i zwinny buggy, który jest świetną zabawą i bardzo wszechstronny. Moja 5-latka uwielbia się nią bawić. Jest to wielki mały buggy, który jest bardzo szybki i zwinny i świetna zabawa w granie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Ta mała ciężarówka potworów! Przybył na czas i był w idealnym stanie. I to jest niezwykle szybkie!!!! I wydaje się być wykonane z dobrej jakości części. I jest mnóstwo aktualizacji i opcji!!!! Jestem bardzo szczęśliwy!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    To wspaniały samochód!. Zwłaszcza, żeby wejść tak jak ja w świecie RC.. Fantastyczne! To jest szybkie, ale wyważone dotykanie 50km / h, używam go sam i mój 11 letni syn!... Możesz znaleźć wszystkie części zamienne i ja, jak każdy zaleca, dodałem tłuszcz do różnic, teraz jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry samochód jest moim pierwszym w swoim rodzaju. Przybyłem w bardzo dobrym stanie, cały kompletny, a w ciągu 11 dni przybyłem z Chin do Monterey

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Mój trzeci samochód Wltoy'a. Niezbyt wytrzymały, ale w cenie absolutna maszyna do przyjemności jazdy:)) Dzięki Banggood dostarczone w ciągu kilku dni. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Idealnie! Jest tu za 20 dni, za dużo zabawy, po prostu ma miejsce do gry, albo trafi wszystko, bo jest bardzo szybki, ale bardzo trudny... Polecam Brazylijczykom! Tylko uważaj na fakt, że nagrzewa silnik wystarczająco... Ale zabawa z troską potrwa długo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Valice szybki samochód, czasami za szybki. Na gładkiej powierzchni, ciężko sterować, w polu, jeździ dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Zabawny, mały samochód RC z przerośniętym silnikiem 😁 potrzebujesz go? Nie, chcesz? Niestety nie jest zbyt stabilny, a różnica jest słabym punktem. Na szczęście można zastąpić wiele plastikowych części metalowymi alternatywami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Szybka dostawa z Czech na Słowację kurierem GLS w trzy dni. A979 to świetny samochód RC, z proporcjonalną kontrolą, odpowiedni dla starszych dzieci.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 226
    • Ft26 569
    • Ft26 260
    • Ft28 731
    • Ft29 658
    • Ft29 040
    • Ft14 519
    • Ft16 681
    • Ft14 210
    • Ft4 631
    • Ft32 439
    • Ft45 725
    • Ft16 403
    • Ft16 990
    • Ft32 748
    • Ft7 412
    • Ft21 316
    • Ft4 940