Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(200)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    To tylko świetny mały SCT, to szybkie zakręty dobrze, a w najlepsze skacze naprawdę dobrze, tylko zobacz moich braci YouTube kanał RC wszystko jest tam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Świetny budżet RC nawet w 2021 roku. Model ten ma świetną jakość i może być nawet lepszy z niektórych aktualizacji. Tylko skarga to brak piany w oponach. Nie ma ropy w szoku, ale myślę, że mogą wziąć trochę. Zalecam drugi 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Świetny mały samochód jeździ szybko i mnóstwo aktualizacji genialnych dla pieniędzy i moich młodych siostrzenic 👌 Sprawdź samochód, kiedy odbierasz, jak mój miał kilka śrub tutaj i tam nie w pełni ranny w 1 brakujący

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Goid, but A979 is better as A979 ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przesyłka zaplanowana na 4/10 i otrzymana dziś 19/03. Całkiem dobrze ukończone. Nie mogę się doczekać, aż ją naładuję na pierwszy 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    WLToys ist in der Preisklasse unschlagbar, Stoßdämpfer können befüllt werden. Reifen sind ganz ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Spełnienie zajęło 3 miesiące, ale RC wyszło idealnie. Zamówione w sierpniu, dostarczone w listopadzie. Obsługa Banggood jest do bani!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo leiwand

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    był lepszy niż się spodziewałem.Bardzo solidna 1/18 truggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    I love these rc cars and have a few. the one I got had a bad esc out of the box. Had to buy a new esc. other than that great buy. All of my Wltoys are rocking banggood parts.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 691
    • Ft17 741
    • Ft29 781
    • Ft29 848
    • Ft26 613
    • Ft20 909
    • Ft28 197
    • Ft27 246
    • Ft14 572
    • Ft26 929
    • Ft31 048
    • Ft32 265
    • Ft11 340
    • Ft46 891
    • Ft5 320
    • Ft19 642
    • Ft5 066
    • Ft13 904